Ben olsam ameliyat olmam ora dikişli olacak sen kolay sanıyorsan yanılıyorsun üç dört ay oturamayacaksın bile bırak bisikleti totonun üstüne bile yatamayacaksın. Benim tavsiyem oraya iyi bak kılları temizle tüy dökücü kullan geçer.
Ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun o zaman.
Teşekkür ederim. Ameliyatsız hiçbir şekilde geçmiyor bu meret. Mecbur oldum.
@UAU mikro sinüsektomi tekniği farklı. Öyle totona kasap doktorların zoro amblemi çizdikleri açık ameliyatlardan değil. Kıl dönmesi neredeyse oranın yağ bezesini alıyorlar. O yüzden aynı gün içerisinde takla bile atabilirsin. Yüz kere ameliyat olacak arkadaşlara bu ameliyatı önerdim forumda. Ama dinlemeyip açık ameliyatla aylarca kıçının üstüne oturamayan çok kişi olduben ameliyatın ilk haftası halı saha maçına bile gittim kaleci olarak.
@bayalpaslan08 34 yaşındayım. Şu an anlatıkların normal. Sonuçta basitte olsa ameliyat oldun. Ağrıların iyileşmesi için 1 ay, psikolojik çekincelerinin geçmesi için de 2-3 ay lazım. Doktoruna danış. Ne zaman yıkanabileceğini söyler. Ben erkenden yıkanmaya başlamıştım. Farklı doktorlar olunca kendi tecrübelerimi anlatmak pek doğru olmaz. Benim dikiş alma durumu da yoktu mesela. Sadece eriyen dikiş atılmıştı. Kesilen yer belli bir süre içinde kapanmıştı. Senin doktor biraz farklı uygulama yapmış. Sorularını doktoruna sorman daha mantıklı o yüzden. Yanlış bilgi vermek istemem.
Bu meret genç yaşlarda denk geliyor nedense. Ben de 21 yaşında falandım olduğumda. İllet bir şey. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim. umarım bir daha tekrar etmez.Tamamdır abi teşekkürler. Ben daha 17 yaşımdayım
Bu meret genç yaşlarda denk geliyor nedense. Ben de 21 yaşında falandım olduğumda. İllet bir şey. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim. Umarım bir daha tekrar etmez.
Süre tutmaya başladım artık..Bu meret genç yaşlarda denk geliyor nedense. Ben de 21 yaşında falandım olduğumda. İllet bir şey. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim. umarım bir daha tekrar etmez.
Seninki bir tık farklı olmuş. Ama ben olalı 7-8 yıl oluyor. Sadece eriyen dikiş atmışlardı bana. Pansumanı da evde bizimkiler yapıyordu. Bir daha hastane gitmem gerekmedi. Herhangi bir aktivite kısıtlamam yoktu. 6 ay bisiklet sürmemek abartı olmuş biraz. 1 hafta sonra halı saha maçına gitmiştim benaçık olan yer de 1-2 aya kapanmıştı. Doktorun tekniğini bilmediğim için vardır bir bildiği diyelim. Her doktor dediğim gibi farklı teknik kullanıyor.
Tek önerim orayı her zaman temiz tutacaksın. Uzun saç kullanmaktan kaçın. Sürekli oturma. Islak mendilini eksik etme. Duş almadığın günler ıslak mendille orayı silersin. Ama kuru tutmaya özen göster. Islak bırakmayacaksın. Tekrarlamasını istemiyorsan bu dediklerim yeterli.
Bu meret genç yaşlarda denk geliyor nedense. Ben de 21 yaşında falandım olduğumda. İllet bir şey. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim. Umarım bir daha tekrar etmez.
@bayalpaslan08 kardeşim her zaman foruma bakacak zamanım olmuyor. İş güç malum.
Akıntı bende de oluyordu galiba tam hatırlamıyorum. Mendil koyabilirsin oraya. Öyle yapıyordum ben de. Tekrarlamaması için hijyene önem göstereceksin. Duş almadığın zamanlar ıslak mendille sil ve kuru tut. Çok oturmamaya özen göster. Arada kalk gez. Özellikle yaz ayları oranın hijyenine çok dikkat et. Yapman gereken bunlar.