Kıl dönmesi ameliyatından sonra çok oturmak problem yaratır mı?

Şu aralar çok canımı sıktı şu oturunca tekrar olur mu diye düşünmek.

Doktora sorarsanız "tekrarlayabilir" der. Birazcık şans işi gibi.
Benim neredeyse 5 sene olacak tekrarlamadı.
Edit: Bu arada hiç dikkat etmedim, ameliyattan önce nasılsa sonra da aynı benim için.

O zaman bir şey olacağını zannetmiyorum hocam. Ben ayda 1 tıraşlıyorum orayı duştayken de özenli temizleyince sıkıntı olmadı 6 aydır.
Ben de ayda 1 temizliyorum. Sizde mi çok oturuyorsunuz? 7-8. aydan sonra tekrarlayacaksa belli eder çünkü.

Evet oturuyorum hocam. Sınav öğrencisiyim. Sabah 8 gece 11.
Anladım. Demek ki o zaman biraz şans işi. Neyse, hayırlısı bakalım. Bendeki sorun şu an o bölge çok terliyor ve doktor da nemli olmasın dedi. Bir türlü çözüm üretemedim.

Geçmiş olsun, dayım daha önce kıl dönmesi yaşamıştı ve kapalı ameliyat oldu. Oda sürekli masabaşi çalışıyor masadan kalktığını genel olarak görmem. Kendisine sorduğumda ekstra hiç sıkıntı yaşadığını söylemişti uzun süre boyunca. Yani yara üzerine uzun sure oturabileceğini ve sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. İyi günler.

Sürekli duş alıp çamaşır değiştirin. Benim doktorum öyle söylemişti.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. İçim biraz daha rahatladı. Bu konulara çok kafayı takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…