İsmail Evece
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
17 yaşındayım, popomda bir adet delik mevcut içerisine kıllar girmiş ufak bir delik mevcut. Bunun tedavisi tam olarak nasıl oluyor? İz kalıyor mu? Bende şöyle belirtiler mevcut: Kokusuz ufak bir akıntı(sıkınca çıkıyor), tuvalette büyük abdestimi yaparken 2 ay içinde uzun süreli aralıklarla 3 sefer çok miktarda amansız bir kanama anlık olarak kan geliyor o kadar(kaynağı o delik doktor tarafından doğrulandı). Bu belirtilerin hiçbirisinde hiç ağrı veya acı hissetmedim. Bu durumda kaçıncı evre sayılıyorum? Durumum ne kadar kötü sizce?
Doktor iz kalmayacağını belirtti ancak tatmin olmadım. Ne kadar bir kesit alacaklarını sordum, erken bir şey söyleyemediklerini söylüyor. Ne yapacağım bilmiyorum şu an ofsaytta bekliyorum.
Tedaviyi özel bir hastanede olacağım ve fiyatlardan haberim var. Devlet hastanesine güvenmiyorum teknoloji, hijyen ve ortam bakımından çok gerideler.
Doktor iz kalmayacağını belirtti ancak tatmin olmadım. Ne kadar bir kesit alacaklarını sordum, erken bir şey söyleyemediklerini söylüyor. Ne yapacağım bilmiyorum şu an ofsaytta bekliyorum.
Tedaviyi özel bir hastanede olacağım ve fiyatlardan haberim var. Devlet hastanesine güvenmiyorum teknoloji, hijyen ve ortam bakımından çok gerideler.