Kil maskesi işe yaramıyor

Lowzy1232

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce aktardan yeşil kil aldım, çamur haline getirip yüzüme sürdüm kurudu fakat hiçbir işe yaramadı ve bunu 2 defa yaptım ve tekrar yaramadı. Bir önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce aktardan yeşil kil aldım, çamur haline getirip yüzüme sürdüm kurudu fakat hiçbir işe yaramadı ve bunu 2 defa yaptım ve tekrar yaramadı. Bir önerisi olan var mı?

Tam olarak hangi konuda işe yaramadı? Yüzünüz yağlı mı kaldı? Önerim duştan sonra yüz temizleyici jel ile yüzünüzü temizledikten sonra kil maskesi uygulayıp en son nemlendirici sürmeniz.

Tam olarak hangi konuda işe yaramadı? Yüzünüz yağlı mı kaldı? Önerim duştan sonra yüz temizleyici jel ile yüzünüzü temizledikten sonra kil maskesi uygulayıp en son nemlendirici sürmeniz.

Sivilce gibi şeylere hiçbir etkisini göstermedi.

Yeme alışkanlığınızı, stres yönetiminizi ve uyku düzeninizi ayarlamadıktan sonra ne kullanırsanız kullanın cildinize iyi gelmeyecektir.

Üstteki hocamında dediği gibi sivilce işi çok fazla faktöre bağlı. Temiz beslenme, uyku düzeni ve stres sadece sivilce için değil birçok şey için lazım. Kil maskesi yüzünüzün yağını temizler, yani eğer sağlıksal açıdan sorun yoksa temizlediğiniz için yüzünüzdeki yağlar sivilce olarak çıkmamış olur. Kil maskesi sivilceleri geçirmez ya da kurutmaz. Doğal yollardan kendisi geçmesi gerekir. Tabii ben tıp bilmem, eğer çok fazla sivilce probleminiz varsa cildiyeye görünmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı