Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında "Aday olma" diye bağıran gence müdahale edildi

Erkek vursa nefsi müdaafa sayılacağı için çok da sorun olmaz.
Kanka bilmiyorum sarı muhalefetin vergilerimizden kestiği para ile beslediği sosyal medya ekibinin 2 gündem çalışmasına bakar. Kadın kolları, kampüs cadıları, pembe özgürlükçüler, Social Justice Warrior'lar derken neler neler olur.

Kadir Şeker en nihayetinde birisinin kalbine bıçak sapladı ve nefsi müdafa kısmında ciddi şüpheler vardı, toplumun adalet duygusunu sarsmamak için çocuğu tahliye ettiler.
 
@Finisterre

Size göre herkes trol, herkesi toplumu ayrıştırmakla suçluyorsunuz ama kendiniz gibi düşünmeyen herkese "trol" diyerek insanları ayrıştıran asıl sizsiniz. Madem bu kişi trol, Kılıçdaroğlu bu kişiyle neden görüşme yapıp bir de üstüne fotoğraf çektirdi? :D Birine "trol" diyorsunuz ama söylediğiniz şeyi bizzat savunduğunuz kişi fotoğraf çektirerek çürütüyor. Gerçekten komedi ya :D

Al bak, senin trol dediğin kişiyle Kılıçdaroğlu fotoğraf çektirmiş :D

Eki Görüntüle 1657736



Bu kişinin Kılıçdaroğlu'nun üstüne yürüdüğünü ve bağırdığını iddia ediyorsun ancak Kılıçdaroğlu bu kişiyle görüştü ve fotoğraf çektirdi, senin söylediklerini savunduğun Kılıçdaroğlu yalanlıyor, daha da bir şey dememe gerek yoktur diye düşünüyorum. Bu gence kaba kuvvet uygulandı ve bir yanlış yapıldı, "Bunun nasıl üstünü örteriz, bunu nasıl savunuruz?" diye düşünmekten eliniz ayağınıza dolaştı. Bazılarınız bu kişiyi trol olmakla itham etti, bazılarınız da bu kişinin Kılıçdaroğlu'na saldıracağını ima etti. Bu kişinin tek yaptığı şey ise Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istememesi. İşte sizin insanların fikitlerine, karşıt görüşlere saygınız bu kadar. Zavallı bir durum.
Adamın düşüncesi “Kılıçdaroğlu kendi üzerine yürüyen genç ile neden fotoğraf çektirdi?” yönünde. Evet, ciddi ciddi yazabileceği bir şey kalmadığı için oturup bu yorumu yapmış.

Kılıçdaroğlu’nun veya herhangi bir başka liderin bir genç sırf kendisinin üzerine yürüdüğü için görüşme yapmayacağını düşünüyor. :D

Açıkçası birçok konuda daha denk geldiğim ve yine muhattap olduğum bu kişinin en fazla düşünerek verebilmiş olduğu cevap bu.

Ayrıca “talimat alıyorlar, ehehehe” mesajın ile iyi çark ettiğini söyleyebilirim.

Bu forumda AKP'liden ZP'liye kadar birçok kişi ile tartışmaya girdim fakat bu girmiş olduğum tartışmaların arasında kesinlikle bana karşı sunulan argümanlar arasındaki en saçma olan argümandı.

Bu kadar boş bir tartışmada bile argüman sunamayan senin gibi bir tip ile daha fazla uğraşmayacağıma herkes emin olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kucaklarda ekmek arası olana bak sen fikrini belirten çocuğa nasıl zırlıyor iki tokatlık canı var şekil yapıyor.
 

Geri
Yukarı