Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa her şeyin düzeliceğine inanıyor musunuz?

Evet özellikle HÜDA-PAR ın olması olaylari başka seviyeye çekiyor,Ama Millet ittifakında HDP olduğunu düşününce aynı yere varıyor.
Hdp millet ittifakında bile değil. Daha bunu bilmeden gelip burada siyaset yapmaya çalışıyorsun. Meclis düzgün kullanılmıyormuş. Neden acaba? İktidar çoğunluğu ele geçirip işlerine gelmeyen herşeyi Akp/Mhp oylarıyla reddettiği için olabilir mi? Biraz düşünün.
 
Yanlış bilgi
HDP millet ittifakında bile değil. Daha bunu bilmeden gelip burada siyaset yapmaya çalışıyorsun. Meclis düzgün kullanılmıyormuş. Neden acaba? İktidar çoğunluğu ele geçirip işlerine gelmeyen her şeyi Akp/Mhp oylarıyla reddettiği için olabilir mi? Biraz düşünün.

Ya çen HDP'nin ittifak içinde olmadiğina inanıyor musun cidden :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lütfen konudan çıkın, düzgün bir şekilde tartişmak yerine insanları bir yerlere sarkıtmanız cahilliğinizin kanıtıdır.

Yanlış, 6 kişi bir ülkeyi yönetemez ne demek? Aşırı saçma bir mesaj atmışsınız ve arkadaş buna tepkisini söylemiş ki haklı, takım tutar gibi AKP destekliyorsunuz.

Dolar ve mülteciler büyük sorun, mülteciler ve yurt dışındakiler oy kullanamamalı.
 
1000 yıllık Türk yurdu mülteci memleketi olmasın diye, Türk kadını giydiği yüzünden işkenceyle öldürülmesin diye, yüz bin insan betonlar altında ölmesin diye elimden geleni yaptım diyeceğim. Fakat ayakta bile duramıyor yayında uyuyor kaybedecek ve yargılanacak.

%51-52 ile Erdoğan kazanacaktır, bu halkın değil Millet İttifakı'nın suçudur sokaklarda, sosyal medyada bağıra bağıra "Aday olma" dedik, halkın sesini dinlemeyenler kaybetmeye mahkumdur.


Diktatör'ü deviremezsek tüm suç Millet ittifakınındır.
 
Normale döneceğini düşünüyorum, diğer seçimlerden sonra düzeleceğimize inanıyorum.
 
Ya çen HDP'nin ittifak içinde olmadiğina inanıyor musun cidden :)

Biraz araştır kk canlı yayınlarda mitinglerde bunu çok defa söyledi HDP 6'lı masada yoktur bakanlık dahi verilmeyecektir dedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı