Kılıçdaroğlu: Ekrem başkan'ı kimseye kaptırmayız

• Konuyu başlatan 388526
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.622

388526

Hectopat
Makaleler
3
Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu hakkindaki dava ve sorusturmalara iliskin olarak ‘nasıl olur da biz İstanbul büyüksehir belediye baskanı'nı gorevden alırız', bunun arayısi içindeler. Hiç kimse unutmasın, Ekrem Baskan'ı kimseye kaptırmayız. Onun hesap verecegi tek organ, 16 milyon istanbulludur." dedi.

Yarin KK'ye koylu bozuntusu demeyin de. Türk halki unutkan bir halk yok cunku.
Ben şahsen seviyorum kendisini, laf edecek biri değilim. Edenler düşünsün. :)

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu hakkindaki dava ve sorusturmalara iliskin olarak ‘nasıl olur da biz İstanbul büyüksehir belediye baskanı'nı gorevden alırız', bunun arayısi içindeler. Hiç kimse unutmasın, Ekrem Baskan'ı kimseye kaptırmayız. Onun hesap verecegi tek organ, 16 milyon istanbulludur." dedi.

Kılıçdaroğlu önce Ekrem İmamoğlu'nu savunmak yerine CB adayını açıkla. Bak seçim yaklaşıyor aday belirle yoksa sende tam bir AKP'lisin demektir. Aday hâlen yok, sen anca ekranlarda konuşma yap. Aday yoksa bu seçimi AKP'ye veriyorsunuz demektir. Aday önceden belirlenir ki halk onu iyice tanısın, mitingler yapsın, projelerini açıklasın vb. şeyler için zaman gerekiyor. Öyle bunlar 10 günde olacak işler değil.

ad415fb1da0c0bb448ff2602d8d418b99e3269c5.jpg

Secim oyunu oynuyordum CHP'nin oyu %34'tu, genel anket yaptim %19'a dustu. CHP'nin kaderinde %20 oy almak var galiba. Ben boyle kotu bir parti kaderi gormedim gercekten ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı