Kılıçdaroğlu: Hepimiz tutuklanmaya hazırız, iyice not edin bunu!

231782

Kilopat
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “not ediyorlarmış! Not etseniz ne yazar? Siz hala anlamadınız, hepimiz tutuklanmaya hazırız. İyice not edin bunu” dedi. Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorum: Altılı masayı deprem ve sonrasında gösterdikleri dik duruş ve performansı için takdir ve tebrik ediyorum, bu süreçte gerçekten çok iyi işlere imza attılar her partiden bağımsız olarak!

Sansür yasası Nisan ayında yürürlüğe girecek. Yürürlüğe girdikten sonra hiç hoş şeyler olmayacak.
Sansür yasasında sorun yasanın kendisinde değil,uygulayacaklarda. Uygulayacak komisyonun başındaki kişi ATV'den geldi. Daha fazla bilgi için şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla ben tutuklanmaya hazır değilim. Benim dokunulmazlığım yok.

Nisan itibarıyla özellikle uyarmak istiyorum forumu özellikle sosyal medyada kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin uyanık olun bu troll ağı en ufak sebebten şikayet ediyor milletimizi.

Nisan itibarıyla özellikle uyarmak istiyorum forumu özellikle sosyal medyada kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin uyanık olun bu troll ağı en ufak sebebten şikayet ediyor milletimizi.
Üstü kapalı konuşacağız. Atıyorum işsizlik %10.2 demeyeceğiz de çalışma oranı %89.8 diyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…