Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Şubat 2023 #11 Senin başına hiçbir şey gelmez, olacak olan her daim halka olur ve hiçbirinin de arkasında duracak cesareti gösteremezsin sen.
Senin başına hiçbir şey gelmez, olacak olan her daim halka olur ve hiçbirinin de arkasında duracak cesareti gösteremezsin sen.
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #12 513252 dedi: @Kagan61, mesajımın neresini beğenmediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi Twitter hesabı olabilir. 231782 dedi: Nisan itibarıyla özellikle uyarmak istiyorum forumu özellikle sosyal medyada kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin uyanık olun bu troll ağı en ufak sebebten şikayet ediyor milletimizi. Genişletmek için tıkla... Geriye dönük bir şey yapılamıyor galiba hukuken. Bir kılıf bulurda yapılırsa ben elendim.
513252 dedi: @Kagan61, mesajımın neresini beğenmediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi Twitter hesabı olabilir. 231782 dedi: Nisan itibarıyla özellikle uyarmak istiyorum forumu özellikle sosyal medyada kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin uyanık olun bu troll ağı en ufak sebebten şikayet ediyor milletimizi. Genişletmek için tıkla... Geriye dönük bir şey yapılamıyor galiba hukuken. Bir kılıf bulurda yapılırsa ben elendim.