Kılıçdaroğlu: "Sığınmacıları En Geç 2 Yıl İçinde Geri Göndereceğiz"

Geri kabul anlaşmasını hiçbir zaman anlayamadım ve mantıklı bulmadım. Resmen avrupalılar göçmenlerin en nitelikli olanlarını seçip aldılar, biz de en niteliksiz olanları burada tutacağımıza söz verdik.

Vallaha öyle oldu hocam.

Suriyelileri gönderemezsek bile 2 çocuk yaptıktan sonra kısırlaştırılmalılar diye düşünüyorum. Fare gibi sürekli çocuk yapıyorlar, bu gidişle ülkenin demografik yapısını iyice bozacaklar.

Suriyelileri gönderemezsek bile 2 çocuk yaptıktan sonra kısırlaştırılmalılar diye düşünüyorum. Fare gibi sürekli çocuk yapıyorlar, bu gidişle ülkenin demografik yapısını iyice bozacaklar.

Öyle değil. Canları sıkılıyor çocuk yapıyorlar. AFK farm gibiler.

Güzel dostum o saydığın kalifiyeli olanların hepsi Avrupa'da zaten. Seçerek aldılar. Biz de sen okumuş, faydalı Suriyeli kalır mı? Adamlar zaten Türkiye'de de kalmayacaklardı, biz tuttuk.

Güzel dostum o saydığın kalifiyeli olanların hepsi Avrupa'da zaten. Seçerek aldılar. Biz de sen okumuş, faydalı Suriyeli kalır mı? Adamlar zaten Türkiye'de de kalmayacaklardı, biz tuttuk.

Mesajımı düzgün okuduysanız zaten "varsa" ibaresini görürdünüz. Elbette vardır merak etmeyin. Eğer yoksa hepsi gönderilir zaten .

Bazı arkadaşlar gönderemez yapacak bir şey yok falan diyor. En azından din kardeşlerimiz, kalmaya devam edecekler demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…