Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında "Aday olma" diye bağıran gence müdahale edildi

Çocuğu da bulup hemen susturmuşlar. Şaşırtmıyorsun CHP, gerçekten şaşırtmıyorsun. Sizin iktidarınızda bir de düşünce özgürlüğü olacaktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şuradaki yayına katılmış çocuk.
 
Video izledim, tipik siyasi yaklaşım çevresi susturmaya çalışıyor. Hatta orada bir kız bildiğimiz çekiştiriyor. Bireye saygı yok. Hani bu AKP saflarında yapılsa, eyvallah derim. Bunlar sözde demokratlığı, çağdaşlığı ve solculuğu kimseye bırakmayan tayfa. Toplum tarafından sevilmeyen ne varsa bunların elinde. Kavala bunlarda, demirtaş bunlarda, canan bunlarda ve ve Kemal zaten başta.
 
Çünkü kendisi sevilmiyor. Biz seçimi kazanmak istiyoruz o yüzden kazanacak bir aday istiyoruz. Küçük şehirlerde veya Anadolu'da yaşayanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Biz Kılıçdaroğlu ülkeyi kötü yönetir diye endişe duymuyoruz hatta çok iyi bile yönetir ama mevzu bu değil. Mevzu, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanamayacak olması çünkü kendisi sevilmiyor.
Bir adamın ülkeyi iyi yönetmesiyle sevilmemesini karşılaştırdın, ülkenin iyiliğini birini sevmene tercih ediyorsan senin kafanda olan insanların malum parti tarafından bir 20 yıl daha sağılması gerek, hiçbir şey hak etmiyorsunuz.

Mantıklı açıklama istedim, adam "sevmiyorum yeaaa" diyor, koskoca Türkiye Cumhuriyeti şuan senin ve senin kafanda ki kişilerin sevip sevmemesiyle mi yönetiliyor?
 
Bir adamın ülkeyi iyi yönetmesiyle sevilmemesini karşılaştırdın, ülkenin iyiliğini birini sevmene tercih ediyorsan
Bir ülkeyi yönetebilmek için ilk önce seçimi kazanman gerekiyor. Sevilmeyen Kılıçdaroğlu seçimi nasıl kazanacak? Kazanamadığı sürece ne kadar iyi bir yönetici olduğu ne fark eder? En nihayetinde yine kazanamıyor.
 
Adamın düşüncesi “Kılıçdaroğlu kendi üzerine yürüyen genç ile neden fotoğraf çektirdi?” yönünde. Evet, ciddi ciddi yazabileceği bir şey kalmadığı için oturup bu yorumu yapmış.

Kılıçdaroğlu’nun veya herhangi bir başka liderin bir genç sırf kendisinin üzerine yürüdüğü için görüşme yapmayacağını düşünüyor. :D

Açıkçası birçok konuda daha denk geldiğim ve yine muhattap olduğum bu kişinin en fazla düşünerek verebilmiş olduğu cevap bu.

Ayrıca “talimat alıyorlar, ehehehe” mesajın ile iyi çark ettiğini söyleyebilirim.

Bu forumda AKP'liden ZP'liye kadar birçok kişi ile tartışmaya girdim fakat bu girmiş olduğum tartışmaların arasında kesinlikle bana karşı sunulan argümanlar arasındaki en aptalca olan argümandı.

Bu kadar boş bir tartışmada bile argüman sunamayan senin gibi bir tip ile daha fazla uğraşmayacağıma herkes emin olabilir.

Bu olayı "Kılçdaroğlu'nun üstüne yürüdü." gibi olmayan, uyduruk bir argümanla savunmaya çalışan kişi gelmiş benim mesajımın düşünerek yazılmadığını iddia ediyor, forum hayatım boyunca gördüğüm en ironik mesaj bu olabilir :D

Yapılan yanlış şeyi eleştireceğine dünden beri örtbas etmek için yapmadığın şey kalmadı. Bu kişinin Kılıçdaroğlu'nun üstüne yürüdüğünü iddia ettin ama bir baktık ki bu kişiyle Kılıçdaroğlu gayet normal bir şekilde görüşme yapmış, senden başka da "Üstüne yürüdü." tarzında iddiada bulunan kimse yok. Seni de anlıyorum, olay tepki çekince heyecanla bir şeyler uydurmak istedin ama talihsizlik oldu :D

Ortaya attığın iddianın gerçek olmadığı ortaya çıkınca tam da senden beklediğim gibi hakaretlere başlamışsın. İşte sendeki kendini savunma kapasitesi bu kadar, ben zaten az çok tahmin ediyordum ama herkesin bunu görmesi iyi oldu :D Benim argüman sunmadığımı söylemişsin ancak yazdığın mesajda da zaten tek yaptığın fotoğraf konusu üzerinden lafı eğip bükmek. Uzun uzun yazmışsın fakat aslında hiçbir şey söylememişsin. Bu da tam bu olayı körü körüne savunan birinden beklenecek hareket, fazlası seni aşar.
 
Son düzenleme:
Eleştiremediğin hükümete muhalefet olacak eleştiremediğin insanlar. Hepiniz aynısınız.
 

Geri
Yukarı