Kılıfplus.com güvenilir mi?

Sağ olun hocam. İstediğim kılıf Hepsiburada'da aynı fiyatta, istediğim renk de var. Satıcı farklı ama büyük ihtimalle oradan alacağım.
Alabilirsin. Ben YoungKit Kılıf aldım. 200 TL değerinde kolay kurulumlu hediye bir ekran koruyucu göndermişler. 1 ay öncede bir sipariş daha vermiştim. Saat 12'ye kadar verirsen aynı gün kargo hemen ertesi gün geliyor.

Yıllardır kullanmadığım hesabıma sırf şuraya bir şeyler yazmak için tekrar girdim.
Dün kulaklık siparişi verdim.
1 Müşteri temsilcisi numarasını aradğınızda "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" şeklinde mesaj çıkıyor. 0850 ile başlayan numaraya ulaşamamak başıma ilk gelen şey.
2 Şikayet var sitesi bu alışveriş sitesiyle ilgili onlarca şikayetle dolu.
3 Aldığım ürünün akibeti ile ilgili hiçbir haberim yok. Hesabıma giremiyorum. Şifre sıfırlama için linke basıyorum ve maile bir şey geldiği yok.
4 Mail attım desteğe ve orası da cevap vermiyor.
Burada onu aldım bunu aldım diyen kişinin yorumlarına istinaden alım yaptum büyük hata etmişim.
Bence uzak durun. Şimdi banka ile görüşerek iptal etmeye çalışacağım. Adamlara ulaşmak imkansız.

Yıllardır kullanmadığım hesabıma sırf şuraya bir şeyler yazmak için tekrar girdim.
Dün kulaklık siparişi verdim.
1 Müşteri temsilcisi numarasını aradğınızda "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" şeklinde mesaj çıkıyor. 0850 ile başlayan numaraya ulaşamamak başıma ilk gelen şey.
2 Şikayet var sitesi bu alışveriş sitesiyle ilgili onlarca şikayetle dolu.
3 Aldığım ürünün akibeti ile ilgili hiçbir haberim yok. Hesabıma giremiyorum. Şifre sıfırlama için linke basıyorum ve maile bir şey geldiği yok.
4 Mail attım desteğe ve orası da cevap vermiyor.
Burada onu aldım bunu aldım diyen kişinin yorumlarına istinaden alım yaptum büyük hata etmişim.
Bence uzak durun. Şimdi banka ile görüşerek iptal etmeye çalışacağım. Adamlara ulaşmak imkansız.
Kargo ve ürün bu gün geldi. Kutu yamuk yumuk haldeydi fakat cihazın ana gövdesine ezilme tarafı denk gelmediğinden cihaz hasar görmemiş. Şarja taktım. Fikrim pek değişmedi. Tekrar alışveriş yapacağım bir site değil. İade değişim ya da bir sorun olduğunda ulaşamamak sıkıntı. Sanki kutu ezilmesi de bana bir işaret gibi geldi. Maillere hala cevap vermediler. Telefon numarasını adreste yanlış yazmışım. Anında farkederek mail atmıştım fakat kargocu numara yanlış olduğu için size kod yollayamadık dedi. Siteyle pek ilgilenen yok sanırım. Alım sonrası ya da öncesi destekle iletişim sıfır. Ben hatalı yazdığım telefon numarasını bile düzeltemiyorsam büyük sorunlarda hiçbir şey yapamam. Siteyi takip edecek 24 saat esasına göre çalışan birisini işe almaları lazım. Sanırım site sahibi aklına geldikçe siteye bakıyor. Kargoları yolluyor ve maillere bakmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı