Algoritmik
Hectopat
Yeğenim yanlış girdiği için kilitlenmis. Açmak için ne yapmam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirdim ipad bekleniyor diyor baska bir şey demiyor. Sorunu çözemedim hala.Şöyle bilgisayarın varsa eğer iTunes indir YouTube'da format videoları var tek çözüm bu.
Evet.Faturası elinizde mi?
Evet.Faturası elinizde mi?
Hocam kuramıyorum. Bir şeyler indirdi, geri yükle dedim ipad bekleniyor diyor baska bir sey yok.iTunes ile yeniden yazlım kurabilirsiniz.
Faturayla en yakın Apple servisine başvurun, hallederler. Başka bir çözümü yok.Hocam indirdim ipad bekleniyor diyor baska bir şey demiyor. Sorunu çözemedim hala.
Evet.
Evet.
Hocam kuramıyorum. Bir şeyler indirdi, geri yükle dedim ipad bekleniyor diyor baska bir sey yok.
Hocam youtube üzerinde bazı videolar var açılıyor cihaz. Servis biraz uzak bana. Gitmeden halletmeye calısıyorum.Faturayla en yakın Apple servisine başvurun, hallederler. Başka bir çözümü yok.
Hangi Apple servisinin size yakın olduğunu öğrenmek için Apple Destek uygulamasını AppStore'dan indirebilirsiniz.
Hocam iPad hangi model?Hocam youtube üzerinde bazı videolar var açılıyor cihaz. Servis biraz uzak bana. Gitmeden halletmeye calısıyorum.
İpad 8 hocam.Hocam iPad hangi model?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.