Kilitli IPhone'u nasıl açarım?

• Konuyu başlatan 123abc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.016

123abc

Hectopat
Bir iPhone 7 var. Ekran şifresini ben yokken 1000 kere deneyip kilitlemişler. ICloud'umu unuttum telefon kilitlendi ve açılmıyor. ICloud'umun şifresini bu durumda sıfırlayabilir miyim? Ya da telefonu kurtarma şansım var mı? Telefon benim için önemliydi.

İlk sahibi sen isen o zaman müşteri hizmetleri güvenlik sorularını sorarak açabiliyor.

ICloud sıkıntı. Fatura sahibi sizseniz müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyebilirsiniz. Bir şekilde yardımcı oluyorlar. Normal yetkili servisten kat kat daha iyi.

Bazen ICloud'da cihazı bul kapalı olabiliyor şansını iTunes ile dene belki iCloud istemez
(Cihazına zarar gelirse sorumlusu ben değilim iTunes ile yazılım atarsanız içindeki resim, rehber, müzik ne varsa gidecek)

Bazen ICloud'da cihazı bul kapalı olabiliyor şansını iTunes ile dene belki iCloud istemez.
(cihazına zarar gelirse sorumlusu ben değilim iTunes ile yazılım atarsanız içindeki resim, rehber, müzik ne varsa gidecek)

Zaten buradaki önerilerden gelebilecek zararları size yıkmamam gerekir çünkü kendi irademi kullanarak gerçekleştirdiğim bir olayın sonucuna da katlanmalıyım. Öneriniz için çok teşekkür ederim. İyi günler iyi akşamlar.

@123abc Eğer bir bilgisayarın varsa iTunes uygulamasını yükleyerek sıfırlayabilirsin, tamamen güvenli ve Apple kapsamında olan bir yöntem. Aşağıda da yapman gereken işlemler Apple sitesinde mevcut.

Video olarak da bu videoyu örnek alabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…