Bigjoy Sports MASS GAİNER Kilo Aldırıcı – 1500 gr – Bisküvi | BigMass Gh Factors Karbonhidrat Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Genel Markalar Bomba Hızlı Kilo Almaya Yardımcı Gıda Takviyesi 1000 gr ( 1 Kg ) Shaker Bardak Hediye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Çok saçma bir şey. Sen karbonhidrat yiyerek alabileceğin kiloyu neden ne olduğu belirsiz bir tozdan alıyorsun ki? İsminde "hızlı kilo almanıza yardımcı gıda" dediği için mi?
Çok saçma bir şey. Sen karbonhidrat yiyerek alabileceğin kiloyu neden ne olduğu belirsiz bir tozdan alıyorsun ki? İsminde "hızlı kilo almanıza yardımcı gıda" dediği için mi?
Seni çok iyi anlıyorum merak etme. Sadece tavsiye etmiyorum genelde ama son çaren buysa bence başla. Ama haberin olsun bu tozlar böyle oturup içmelik değil spordan 30 dakika veya 1 saat önce protein tozunu tüketmelisin.
Senin hedefin ne? Yapılı görünmek mi? Spor yaparken bol karbonhidrat - protein gömeceksin o zaman.
Kuruyemiş yemeyi ihmal etme.
Fıstık ezmesi yiyebilirsin, cici bebe tüketebilirsin ama en iyi önerim tavuk - pilav yemendir.
Atıyorum yedin ve şiştin ya, git bi 10dk lavaboda otur geri dön bir daha ye.