Kilo Alırken Kas Yapmak

21'e gireceğim, 1.81 boyum var. Ama 55 kiloyum. Protein tozu fayda etmiyor. Kan testi yaptırdım kaç defa kan fazlalığı var dediler. Ne ayak anlamadım. Kan verecek zaman da bulamadım bir türlü.

Bir diyetisyen yada endokrin uzmanı ile görüşebilirsiniz kaşeksi varsa enteral beslenme ile takvide bulabilirler ama primer bir hastalık yoksa

Gainerların içinde bolca karbonhidrat bağzılarında şeker protein ve lifler vardır bu nedenle kilo aldırır.

Beslenmende sorun yoktur eminim ama beslenme şeklin yanşıltır mesela arkadaşın dediği gibi oturup full yağlı yiyecekelere abanmak sadece sana kalp krizi kapısını açar kilo aldırmaz. Sana tavisyem bol karbonhidratlı ve sağlıklı yiyecekler yemen.

Gainerların içinde bolca karbonhidrat bağzılarında şeker protein ve lifler vardır bu nedenle kilo aldırır.

Beslenmende sorun yoktur eminim ama beslenme şeklin yanşıltır mesela arkadaşın dediği gibi oturup full yağlı yiyecekelere abanmak sadece sana kalp krizi kapısını açar kilo aldırmaz. Sana tavisyem bol karbonhidratlı ve sağlıklı yiyecekler yemen.

Sporcumusunuz üstad?

Bol karbonhidrat bol CO2 demektir.

Gainer kullanmayın. Hem daha pahalıya geliyor ve muhtemelen basit şekerden oluşan karbonhidratlardan gelen boş kaloriler vesaire.
Spora gidemiyorsanız evde dambıl kullanabilirsin, şınav ve barfiks çekebilirsiniz. Beslenme
için ise kahverengi pirinç ve tavuk gibi ürünleri tüketmeniz daha mantıklı olucaktır. Ve biraz zaman...

Önerilerileriniz için çok teşekkür ederim sanırım gainerr veya bulk alıp evde dambıl vs. aletlerle günlük 1 2 saat kadar çalışacağım öyle görünüyor :)

Önerilerileriniz için çok teşekkür ederim sanırım gainerr veya bulk alıp evde dambıl vs. aletlerle günlük 1 2 saat kadar çalışacağım öyle görünüyor :)

Sen gerçekten bunu mu anladın ;)) güldüm vallahi güldüm. Abicim bilim diye bişey var git bir diyetisyene tüm hastanelerde mevcut metabolizmanı, kol çapını, bacak çapını ölçsün VKE ne baksın nedir ne değildir yağ oranın metabolizma yşın günlük kaç kaloriye ihtiyacın var baksın ona göre program yapsın. Dengeli beslenme demek sadece sabah öğle akşam yemek değildir senin vücudunun günlük ihtiyacı olan protein, yağ ve karbonhidratın dengeli olmasıdır. Yani %20 pn %40 kh %40 yğ olabilir veya küçük değişiklikler olur. Sağlık personeli dışında beslenme ÜRÜNÜ kullanmayın. İçeriğini bilmediğiniz ürün kullanmayın. İlla protein istiyorsan SAĞLIK BAKANLIĞI tarafından onaylanmış ürünler var onlara yönelin.

Düzgün spor yapmadığn halde protein veya gainer kullanmak senin yararına değil zararına olucaktır. Aynı zamanda piyasada satışa sunulan her sporcu ürünü sağlık bakanlığı onaylı olmalıdır yoksa satışa sunulamaz. ( Tabi 33 liralık değilse :D )

Tarım ve köy işleri bakanlığından klinik çalışma olmadan alınabilir. İçerik önemli içinde steroid var mı? Veya başka yan ürün ne var. Burada VG yapanların kullanmış oldukları tüm ürünler için konuşmuyorum. Ama yine söylüyorum kulaktan dolma hiçbir beslenme ürününü kullanma uzmandan destek al.

Tarım ve köy işleri bakanlığından klinik çalışma olmadan alınabilir. İçerik önemli içinde steroid var mı? Veya başka yan ürün ne var. Burada VG yapanların kullanmış oldukları tüm ürünler için konuşmuyorum. Ama yine söylüyorum kulaktan dolma hiçbir beslenme ürününü kullanma uzmandan destek al.
sporcu ürünlerinin içinde steroid olmaz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı