Kilo alma süreci nasıl değerlendirilir?

Muhammed_Hoso

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşında 171 boyunda erkegim.
İlk gün 56.5 kiloydum şu an tartıda 58.5-59.5 arasında. Sizce iyi mi? Gün içinde full evdeyim, hafta sonu geziyorum sadece F. Azla hareket etmiyorum. Kilo almaya devam eder miyim, iyi mi bu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250715_013217_Samsung Notes.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk gün 56.5 kiloydum şu an tartıda 58.5-59.5 arasında. Sizce iyi mi? Gün içinde full evdeyim, hafta sonu geziyorum sadece F. Azla hareket etmiyorum. Kilo almaya devam eder miyim, iyi mi bu?
Böyle yağlanırsın benden demesi. İdeal kilona yakınsın zaten fazla abartmadan 61 kilolara falan çıkabilirsin. Hareket eklersen hayatına ya da bir sporla uğraşırsan vücudun yağlı değil fit durur bu kilolarda.
Dipnot geçeyim forumda beslenme konularına yazılanları çok fazla dinlememen gerekiyor. Herkes yemek yiyor diye, beslenmeyi bildiklerini sanıyorlar.

Ufak da hesaplama yaptım dostum benim, bahsettiğim kilolara hafif antrenman atarak çıkmak istersen 2400-2600 kalori civarı alman yeterli olacaktır. Antrenman ağırlığına göre değişse de normalde gereken kalori 62 kilo için 2400 kalori

Kafana takılan bi yer olursa yardımcı olayım. Diyetisyenim.

Son düzenleme:
zayıf ama göbekli bir vücut istiyorsan bu plan birebir, @WinTime'ın dediği gibi davran bence.

Evde kendimce spor yapıyordum önceden ona tekrar başlayayım o zaman barfik şınav mekik.

Eskiden evde kendimce spor yapıyordum o zaman ona tekrar başlayayım şınav mekik barfiks gibi şeyler yapıyordum bir sonraki gün kaslarım acayip bir şekilde agrıyordu sanırım işe yarıyor.

Ağırlık kaldırmadan kilo alırsan yağlanırsın sivilcelenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…