Kilo almak için neler yapılmalı?

Kendin söylemişsin zaten ne yapacağını, takviye almanda antrenmanlarına ve kilo alımına yardım eder. Yurt salonundamı spor yapacaksın, yoksa başka yerlere gidecekmisin. Birde yurt salonunda hoca falan yokmu.
Maalesef yok onu söylemeyi unutmuşum. Bu yüzden kendim araştırıyorum. Verdiğiniz takviye önerilerini araştıracağım. Yurtta yaparım boşuna salona para vermem ve yol çekmem en azından günlerim yoğun geçiyor o yüzden yol konusu sıkıntı biraz, yeterli aletleri var yurdun. Hangi haraketleri yapmam lazım bunları bilmiyorum tabi internette bir sürü hoca var ama herkes farklı bir şey söylüyor. Yanlış bir şey çalışmak ve emeklerimin boşuna gitmesini istemem bu saatten sonra. Tekrar aynı psikolojiyi kaldırmam. Hangi haraketler ne işe yarar nasıl yapılır detaylı anlatan program gösteren bir hoca ya da kanal takip ettiğiniz biri var mı? Ya da ekstradan şunu tavsiye ederim dediğiniz bir durum bir ürün veya bana yararı olabilecek bir şey ? Teşekkürler şimdiden.

Maalesef yok onu söylemeyi unutmuşum. Bu yüzden kendim araştırıyorum. Verdiğiniz takviye önerilerini araştıracağım. Yurtta yaparım boşuna salona para vermem ve yol çekmem en azından günlerim yoğun geçiyor o yüzden yol konusu sıkıntı biraz, yeterli aletleri var yurdun. Hangi haraketleri yapmam lazım bunları bilmiyorum tabi internette bir sürü hoca var ama herkes farklı bir şey söylüyor. Yanlış bir şey çalışmak ve emeklerimin boşuna gitmesini istemem bu saatten sonra. Tekrar aynı psikolojiyi kaldırmam. Hangi haraketler ne işe yarar nasıl yapılır detaylı anlatan program gösteren bir hoca ya da kanal takip ettiğiniz biri var mı? Ya da ekstradan şunu tavsiye ederim dediğiniz bir durum bir ürün veya bana yararı olabilecek bir şey ? Teşekkürler şimdiden.
Ve bir de ilk ay kendimi zorlarsam haftada 0.5kg yerine 1kg alsam ayda 4kg tekabül ediyor yani günlük 500 kalori yerine 1000 kalori fazlalık alsam, sağlıksız olur mu? İlk ay biraz toparladıktan sonra günlük 500 kaloriye düşürsem eksisi olur mu diğer aylarda?

Eğer yurt salonu alet çeşitliliği olarak fazlaysa gayet yeterlidir. Başka salona gitmenize gerek yok, program sana öneririm ama değişkenlik olabilir, bir bakarsın zor veya kolay program , başlangıç olarak youtubeden araştırmanı öneriyorum, şimdilik o araştırdıklarınla yap, ağır hareketler koyma, deadlift, squat gibi onlar ileriki zamanlarda yapman daha iyi olur. Tüm vücut mu çalışacaksın, üstmü altmı, ayriyetten kiloda alacaksın o yüzden tüm vücut çalışmanı öneriyorum ben. Youtubedan araştırman güzel olur o yüzden senin için. Düzenli bir şekilde ilerle kilo alımda fazla alıp, sonra düşüğe çekme dengesizlik olur.

Eğer yurt salonu alet çeşitliliği olarak fazlaysa gayet yeterlidir. Başka salona gitmenize gerek yok, program sana öneririm ama değişkenlik olabilir, bir bakarsın zor veya kolay program , başlangıç olarak youtubeden araştırmanı öneriyorum, şimdilik o araştırdıklarınla yap, ağır hareketler koyma, deadlift, squat gibi onlar ileriki zamanlarda yapman daha iyi olur. Tüm vücut mu çalışacaksın, üstmü altmı, ayriyetten kiloda alacaksın o yüzden tüm vücut çalışmanı öneriyorum ben. Youtubedan araştırman güzel olur o yüzden senin için. Düzenli bir şekilde ilerle kilo alımda fazla alıp, sonra düşüğe çekme dengesizlik olur.
Anladım çok teşekkür ederim değerli tecrübelerini benimle paylaştığınız için. Bir sorum daha olacak şu an eski kilomla aramda 10kg fark var. Ve eskiden spor yaptığım için kas kütlem vardı. Tekrar spora başladığımda kas kütlemi kazanmam kolay olur mu? Bir yerde okumuştum kas hafızası diye bir şey varmış aldığın kaslar spora tekrar başlayınca geri kazanılır gibi bir şeydi sanırım bu kilomu etkiler mi?

Rica ederim, kas hafızası var tabikide, zayıflamışsın baya sen yaptıkça belirgin olsada küçük güzükeceksin öncekine göre ama başladıktan sonra alışırsın yavaş yavaş kas hafızaların yerine oturur. Kilo alman lazım, hem beslenme hem antrenman ikisini birlikte tuttuğunda gelişirsin, büyürsün. İlk 1,2 ay tüm vücut yap kasların alışsın, sonra splite geçersin. O yüzden bassss. İyi antrenmanlar.

Rica ederim, kas hafızası var tabikide, zayıflamışsın baya sen yaptıkça belirgin olsada küçük güzükeceksin öncekine göre ama başladıktan sonra alışırsın yavaş yavaş kas hafızaların yerine oturur. Kilo alman lazım, hem beslenme hem antrenman ikisini birlikte tuttuğunda gelişirsin. İlk 1,2 ay tüm vücut yap kasların alışsın, sonra splite geçersin. O yüzden bassss. İyi antrenmanlar.
Teşekkürler, dediğiniz gibi yapacağım 2 ay alışma süreci. Güzel bir kanal bulacağım bugünden itibaren başlıyorum. Önerdiğiniz ürünleri daha detaylı inceleyeceğim ve alacağım.

Teşekkürler, dediğiniz gibi yapacağım 2 ay alışma süreci. Güzel bir kanal bulacağım bugünden itibaren başlıyorum. Önerdiğiniz ürünleri daha detaylı inceleyeceğim ve alacağım.
Maddi durumunu fazla zorlama dediğim gibi kendimce yazdım, yoksa ucuz ürünlerde var. Sana kalmış bir şey, yorumlarına falan bak genede, güvenilir yerlerden al.

Maddi durumunu fazla zorlama dediğim gibi kendimce yazdım, yoksa ucuz ürünlerde var. Sana kalmış bir şey, yorumlarına falan bak genede, güvenilir yerlerden al.
Birde takviyeleri ilk defa kullanacaksın, hani nedir ne işe yarar ne kadar almalıyım, ne aralıkla falandır filandır hepsini araştır güzelce, doktorlarada başvurabilirsin ayrıntılı bilgi için. Yazardımda üşeniyorum bunu bile zor yazdım. 😁

Son düzenleme:

Birde takviyeleri ilk defa kullanacaksın, hani nedir ne işe yarar ne kadar almalıyım, ne aralıkla falandır filandır hepsini araştır güzelce, yazardımda üşeniyorum bunu bile zor yazdım. 😁
Az çok ne işe yaradıklarını biliyorum. Gerekli olanları alırım. Zaten hemen almam biraz alışayım spora sonrası alırım. Vakit ayırıp tecrübelerini paylaştığınız için tekrardan teşekkür ederim. Gerçekten işime yarayan bilgiler ve ne yapmam gerektiğini anlamış durumdayım. İnşallah başkalarına da yardımcı olur bu yazılar. İyi geceler daha fazla vaktinizi almayayım. Aklıma takılan bir şey olursa sorarım tekrardan.

Az çok ne işe yaradıklarını biliyorum. Gerekli olanları alırım. Zaten hemen almam biraz alışayım spora sonrası alırım. Vakit ayırıp tecrübelerini paylaştığınız için tekrardan teşekkür ederim. Gerçekten işime yarayan bilgiler ve ne yapmam gerektiğini anlamış durumdayım. İnşallah başkalarına da yardımcı olur bu yazılar. İyi geceler daha fazla vaktinizi almayayım. Aklıma takılan bir şey olursa sorarım tekrardan.
Rica ederim, tabikide sorabilirsin, uygun zamanım olursa yazarım, iyi geceler.

Yeni konular

Geri
Yukarı