ProfesorTesla
Femtopat
Daha fazla
Maalesef yok onu söylemeyi unutmuşum. Bu yüzden kendim araştırıyorum. Verdiğiniz takviye önerilerini araştıracağım. Yurtta yaparım boşuna salona para vermem ve yol çekmem en azından günlerim yoğun geçiyor o yüzden yol konusu sıkıntı biraz, yeterli aletleri var yurdun. Hangi haraketleri yapmam lazım bunları bilmiyorum tabi internette bir sürü hoca var ama herkes farklı bir şey söylüyor. Yanlış bir şey çalışmak ve emeklerimin boşuna gitmesini istemem bu saatten sonra. Tekrar aynı psikolojiyi kaldırmam. Hangi haraketler ne işe yarar nasıl yapılır detaylı anlatan program gösteren bir hoca ya da kanal takip ettiğiniz biri var mı? Ya da ekstradan şunu tavsiye ederim dediğiniz bir durum bir ürün veya bana yararı olabilecek bir şey ? Teşekkürler şimdiden.Kendin söylemişsin zaten ne yapacağını, takviye almanda antrenmanlarına ve kilo alımına yardım eder. Yurt salonundamı spor yapacaksın, yoksa başka yerlere gidecekmisin. Birde yurt salonunda hoca falan yokmu.
Ve bir de ilk ay kendimi zorlarsam haftada 0.5kg yerine 1kg alsam ayda 4kg tekabül ediyor yani günlük 500 kalori yerine 1000 kalori fazlalık alsam, sağlıksız olur mu? İlk ay biraz toparladıktan sonra günlük 500 kaloriye düşürsem eksisi olur mu diğer aylarda?Maalesef yok onu söylemeyi unutmuşum. Bu yüzden kendim araştırıyorum. Verdiğiniz takviye önerilerini araştıracağım. Yurtta yaparım boşuna salona para vermem ve yol çekmem en azından günlerim yoğun geçiyor o yüzden yol konusu sıkıntı biraz, yeterli aletleri var yurdun. Hangi haraketleri yapmam lazım bunları bilmiyorum tabi internette bir sürü hoca var ama herkes farklı bir şey söylüyor. Yanlış bir şey çalışmak ve emeklerimin boşuna gitmesini istemem bu saatten sonra. Tekrar aynı psikolojiyi kaldırmam. Hangi haraketler ne işe yarar nasıl yapılır detaylı anlatan program gösteren bir hoca ya da kanal takip ettiğiniz biri var mı? Ya da ekstradan şunu tavsiye ederim dediğiniz bir durum bir ürün veya bana yararı olabilecek bir şey ? Teşekkürler şimdiden.