Kaç kalori almam gerekiyor?
Abur cubur ve gazlı içecek tüketiyorsanız tüketmeyin. Haftada 3-4 gün minimum 50 dk yürüyüş yapın. Yeteri kadar uyuyun. Psikolojik anlamda rahat olun.
Sen bir makine değil de insan olduğun için, makine gibi şundan şu kadar bundan bu kadar diye kalori hesabıyla yaşanmaz da kilo da verilmez.Merhaba. Yaşım 15, boyum 1.80, kilom 105. Kaç kalori almam gerekiyor? Nasıl kilo verebilirim? Neler yemem gerekiyor?
Sen bir makine değil de insan olduğun için, makine gibi şundan şu kadar bundan bu kadar diye kalori hesabıyla yaşanmaz da kilo da verilmez.
Geçen hafta şu başlıkta basitçe insanların neden kilo aldığını ve ne yaparsa kurtulabileceğini anlattım:
Orayı oku.Vücuttaki yağ oranını azaltma
Merhaba ben yağ azaltma amaçlı diyet yapıyorum. Sushi yiyebilir miyim, bilgi verirseniz sevinirim.www.technopat.net
okumaya üşenenler için en basitinden temel 3 ilkeyi yazayım:
1) günde 2 kez yiyeceksin. Sabah ve akşam arası 8 saat, akşamla sabah arası 16 saat uygun olandır. buna yaklaştıkça kilon kendiliğinden, sen hiçbir şey yapmasan da aylar içinde durduğun yerde kaybolur.
2) gece uyumadan 3-4 saat önce hiçbir şey yemeyeceksin, uyuduğunda miden boş olacak. bunu da başarırsan hiçbir şey yapmadan evde otursan bile yavaş yavaş kilo verirsin.
3) şekeri ve nişastayı azaltacak, onların yerine bol bol et, balık, yumurta ve tereyağ yiyeceksin. ne kadar çok doğal tereyağ ya da içyağı yersen o kadar tok hisseder ve o hızda fazla kilondan kurtulursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.