TheWylde Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500 Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, spordan geldim kilo vermeye çalışıyorum. 1 haftada 83 kg den 81 kg oldum spordan geldim annem kuru fasulye yapmış yiyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2023
Arkadaşlar merhaba, spordan geldim kilo vermeye çalışıyorum. 1 haftada 83 kg den 81 kg oldum spordan geldim annem kuru fasulye yapmış yiyebilir miyim?
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #2 TheWylde dedi: Arkadaşlar merhaba, spordan geldim kilo vermeye çalışıyorum. 1 haftada 83 kg den 81 kg oldum spordan geldim annem kuru fasulye yapmış yiyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yediğinden çok yakarsan kilo verirsin. eğer iyi kalori yaktığını düşünüyorsan ye.
TheWylde dedi: Arkadaşlar merhaba, spordan geldim kilo vermeye çalışıyorum. 1 haftada 83 kg den 81 kg oldum spordan geldim annem kuru fasulye yapmış yiyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yediğinden çok yakarsan kilo verirsin. eğer iyi kalori yaktığını düşünüyorsan ye.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.833 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #3 Evindeki yemekleri gönül rahatlığı ile yiyebilirsin. İşlenmiş gıdalar tüketme ve kalori açığına dikkat et.
Evindeki yemekleri gönül rahatlığı ile yiyebilirsin. İşlenmiş gıdalar tüketme ve kalori açığına dikkat et.