Kilolu olmama rağmen yanağım tombul

Baha_1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim kilom yok lakin yanağım tombul. Kilom 67 boyum ise 184 ama yanaklarım çok tombul ve rahatsız oluyorum. Yaşım 14 bu sene liseye başlayacağım. Arkadaş çevrem olmayacağı için kaygılanıyorum. Hem sevgilili hem kız arkadaş olarak sizce olur mu? Yani tombul olduğum için dalga geçiyorlardı küçükken şu anda da aynaya bakıyorum kendimi beğenmiyorum. Tombul gözüküyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim kilom yok lakin yanağım tombul. Kilom 67 boyum ise 184 ama yanaklarım çok tombul ve rahatsız oluyorum. Yaşım 14 bu sene liseye başlayacağım. Arkadaş çevrem olmayacağı için kaygılanıyorum. Hem sevgilili hem kız arkadaş olarak sizce olur mu? Yani tombul olduğum için dalga geçiyorlardı küçükken şu anda da aynaya bakıyorum kendimi beğenmiyorum. Tombul gözüküyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Kız arkadaş için erken. Baby face 🙃

14 yaşında 184 boy? Fillerin uçması daha inandırıcı.

Ciddiyim şu an 184'üm yaşım 14'e girdim. Mayıs 27'de yani ama yanaklarım bayağı kilolu sorun o😶

14 yaşında 184 boyunda mısın :D vay be.

😄 Evet ama ne yazık ki yanaklarım tombul gözüküyor o yüzden bazen çok dalga konusu oluyorum.

Ödemdir çok yüksek ihtimalle, ödem atıcı içecekler içebilirsiniz, internette tarifleri mevcut.
Teşekkür ederim ama ödem olduğunu düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı