Kiloluyum diye okulda dalga konusu oldum

Kilo vermek zorunda değilsin, diğer insanların görgüsüzlüğünden dolayı kendini değiştirmek zorunda değilsin. Sağlık için kilo verebilirsin ama, ona bir şey diyemem.
Zaten belirli bir zaman sonra diğer insanların düşünceleri için egzersiz yapmayı bırakıyorsun, en azından bende böyle olmuştu. O çektiğin acıya değmez çünkü. Fakat egzersize başladığın ilk hafta "Kilo vericeğim, kimse benle dalga geçmeyecek." gibi bir kafada oluyorsun ve çok motive oluyorsun fakat dediğim gibi bu motivasyon bitiyor ve iş senin disiplinine kalıyor çünkü egzersiz yapmak gerçekten zor bir iş ben 3 buçuk aydır günlük 20 dakika egzersiz yapıyorum tecrübelerim bu şekilde oldu, o çektiğin acıya gerçekten değmez.

Takma.

Hocam isterseniz boy ve kilonuzu paylasin zaten burada sizi tanımıyoruz bir bakalım hedef kilo falan belirleyelim siz de bir uzman görüşü falan alın diyet yaparsınız.

Çocukluğumun bazı dönemleri bende kiloluydum sana şimdiden tavsiye vereyim spora başla ve diyet yap ilerde bunun mükafatını görürsün şişman olmak insanın kendine yaptığı en büyük kötülüklerden biri.

O pislikleri kafana takma. Hayatta her zaman böyle insanlar olacak. Ancak sana bir önerim var. Günde 1 saat spor yap. (Spor dediğim de dumbell kaldırma egzersizler vs.) . Kas gelişimi ve zayıflama yönünden çok fayda sağlayacaktır. Sınav senen olmasa spor salonuna git derdim ama şimdi sınavına çalış. Spor insanı psikolojik yönden de geliştiriyor. Geliştikçe kendini daha çok sevmeye başlıyorsun. Ben liseye başladığımda biraz kiloluydum kimse benimle vakit geçirmiyordu. Sonra kas yaptım çok çalışıp herkes benimle daha çok vakit geçirmeye başladı. Bu tamamen gerçek bu arada.

Olum niye bu kadar çabuk kırılıyorsunuz ki. Örnek birisi bana şişko dese. Aynen şişkoyum derim. Şişko demeye devam ederler, ben de sanki iyi bir şeymiş gibi davranırım. Bir yerden sonra geçer. Sen de üzülmezsin karşı tarafta. Ha tabii camış vs. derlerse orası ayrı.

Günde 1 saat çok zor ve ciddi irade istiyor hocam. Adam eve saat 3 buçuk da varsa yemek ye 1 saat spor yap, duş al derken saat 6 olur, arkadaş bir de LGS için ders çalışacak. Ama 1 saat koşu veya yürüyüş irade anlamında daha kolay olur hem dışarıda geziyorsun daha zevkli ev egzersizine göre.

2 şehir değiştirip işe gidiyorum günde 4 saatim yolda geçiyor sabah 4.30 kalk akşam 6'da evdeyim spora gidiyorum saat 9 oluyor 12'de yatıyorum. Yani bahane aramaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…