Kiloluyum diye okulda dalga konusu oldum

Eğer kendini kilolu bir şekilde seviyorsan kilo vermene gerek yok ama dış görünüşün seni rahatsız ediyorsa kendini değiştir çünkü kendini sevmiyorsan başka insanlar seni neden sevsin?

Bazı arkadaşlar kilo verin demiş, kilo vermek uzun vakit alır. Uzun zaman boyunca okulda mutsuz olacağınıza, sizinle dalga geçen çocuklardan birine geçirin sağlam bir tane, bak bakalım bir daha bir şey diyebiliyorlar mı. Müdüre falan gitsen de bir şey olmaz, maksimum velini çağırırlar bir şey demezler.

Sonunda kilo vermekten daha iyi bir çözüm.

Takma onları. Sen takmadıktan sonra devam etmezler. Ama düşündüğüm gibi olmazsa git bir sağlam yumrukla onları bak bakalım bir daha diyorlar mı aynısını.

Yahu moderatör bey, oradaki "diyebiliyorlar mı" ya neden soru işareti koyup düzeltiyorsun. Orada soru sormuyorum ki.

Hayatında hiç kilolu olduğu için zorluklar yaşamamış insanlar burada komiklik yapmaya çalışıyor ve ciddi öneriler vermiyor. Ben kilo vermeden önce göğüslerim kıyafete batardı, beni çok rahatsız ederdi ve yaptığım işe odaklanamazdım. Şimdi böyle bir sorunum yok veya tatile giderken vücudumdan memnun olacağım, daha az terliyorum, kondisyonum çok daha iyi ve yaptığım egzersizler sayesinde vücudum daha estetik bir görünüm aldığına şahit oldum ve dalga geçilmiyorum, özgüvenim gelişti ve bir çok yeni şey öğrendim. Boş bahaneler uydurmayı bırakın, şişmanlık iyi bir şey değildir buna çoğu şişman kişi katılır zaten ama sorarsan çoğu egzersiz yapmıyor, bir çabada bulunmuyor. Bu beni ilgilendirmez mesela. Seni de şişman olup kilo vermeye çabalayan insanların neden çabaladıkları ilgilendirmez, herkesin zaten farklı sebepleri oluyor ben kendi sebeplerimden bir kaçını saydım mesela.

İnsanlar gerçekten çok ruhsuz olabiliyorlar daha az önce saçma sapan bir konu yüzünden dışlanan birinin yazısını okudum ve gıcık oldum diyebilirim kafana takma önüne bak eğer katlanamıyorsan sende onları kendi silahlarıyla vur ne diyebilirim acımasızın hakkından acımasız gelir

Dostum seni önemsemeyen 1000 arkadaşın olacağına sana değer veren 1 arkadaşın olması daha iyi spora başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…