Kiloluyum diye okulda dalga konusu oldum

Öncelikle bir an önce kilo vermeye başla, yaşın daha çok genç. Kilolu olabilirsin, seninle dalga geçerlerse kırılıp triplenmek yerine sende onlarla gül eğlen ve onları aynala, ya da tam tersini yapıp kavga et ki bir daha cürret edemesinler. Boyun kısa olabilir, kilolu olabilirsin, çok fazla uzun olabilirsin farketmez bu açıkları bir şekil de kapatabilirsin. Mesela benimde boyum kısa, ama ben diksiyonum, mizahım, özgüvenim ve iletişim şeklim ile bunu çok rahat bir şekil de kapatabiliyorum. Ve boğazını tutup kilo vermeye başla yukarıda da dediğim gibi. Yaşın daha çok küçük, bunların hepsine emin ol 3 5 sene sonra güleceksin. Bol şans.

Dostum tamam kırıldığını anlayabiliyorum ama daha genç birisin boğazını tutarak 1 ayda 10 kilo rahat verirsin neden bu duruma çare bulmak yerine pes edip okula gitmek istemiyorsun.
Ben kilomla mutluyum, bu kişisel tercihtir gibi havalara girmemesi gerek hiç boşuna.
Bu mutlu olunacak bir şey değildir, ciddi bir sağlık sorunudur.
Diyetisyen yardımıyla çok rahat zayıflayabilirsin (Spor salonuna gitmenize gerek yok sınav seneniz.)

Selamlar. 8. sınıfa gidiyorum. Ve yaşıtlarımla aramda kilo farkı var. Bazen aralarına da almıyorlar. Maalesef okulda dalga konusu oldum. Olaydan aileme bahsettim. Okula gitmek istemiyorum dalga geçiyorlar falan dedim. LGS sınavı olduğu için gitmeme ısrar ettiler. Dün gitmedim. Bugün de gittiğimde yine dalga konusuydum. Ne yapmam gerekiyor? Artık gerçekten çok üzülüyorum. Dediğim gibi bazen aralarına almıyorlar. Çok acımasızlar, beni çok kırdılar 🥺
Mükemmel bir tablo.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    161,9 KB · Görüntüleme: 204

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı