Kim Bu Devrim?

CSGOLounge zamanları betten para kıran birisi. Facebook üzerinde "bet" grubu vardı. VIP BET diye. CSGOLounge kapanınca işi bitirdiler. Şu an ne yapıyor bilmiyorum. Bu dediklerim 3-4 sene önceydi.
 
Ben bizzat VIP facebook grubundaydım. 2016 sanırım o yıllarda CSGO bet olayları dönüyordu. VIP BET grubunda ise maçlar veriliyordu. Yani bu özel iddaa gruplarının CSGO versiyonu.
Tüm parasını batıran da vardı, katlayan da vardı. Ben katlayanlardan oldum. Sağolsun baya katlamıştım zamanında PC ekipman falan almıştım :)
Discord sohbetleri de ayrı bi güzel oluyordu. Geceleri film sohbet.

Merak ettiğiniz varsa sorun hatrladığım kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
 
Arkadaşlar merhaba. Steam'da kimin profiline baksam "DEVRİM" diye bir kullanıcı ekli. Kim bu devrim yahu. Yayıncı veya YouTuber mi? Gerçekten merak ettim.:D
Bu yazıda Devrim Yazıcı bilinen Steam Nicki ile (BigBoss)’un kim olduğunu ve envanterinin neden bu kadar değerli olduğunu açıklayacağım.

Arkadaşlar bu kişiyi bire bir tanımıyorum ama kendisiyle çok az bir muhabbetimiz var ve kim olduğunu biliyorum,kendisi cs:go Türkiye’de topluluğunda saygın biridir.

Devrim Yazıcı (Big Boss) 2014-2016’da Türkiye’nin en büyük csgo public server sahibiydi,o zamanlar onunla beraber jail break oynamak için sıraya girerdik ve sunucusunu çok iyi yönetirdi, sunucuya max 50 kişi oyuncu olarak girebiliyordu ve genelde kendisi sunucuya girdiğinde anında doluyordu, çok iyi hatırlıyorum başka sunucuda oynarken biri servera gelip Devrim abi gelicekmiş haberiniz olsun diyip çıkıyordu sunucu bir anda boşalıyordu, kendisi genelde Jail Break oyunlarında komutçu olup ödüllü oyunlar oynatırdı kafasına göre skin,key veya oyun verirdi ödül olarak. Profilinde çok fazla skin olmasının sebebi şu, biliyorsunuz sunucularda adminlik ve yetkiler parayla alınıyor ve bu cs1.6’dan kalan bir market gibi aslında csgo yeni olduğu için adminlikleri skin,key veya oyun ile satılıyor. 2014-2016 döneminde aşşağı yukarı 50 taneden az türk sunucusu vardı ve bunlarda 7-8’i yoğun oluyordu oralarda da adminlik ve yetki(rastgele rakam veriyorum) 2-3 aylığı $5-$25 arası olsun, Devrim Yazıcı’nın sunucusunda admin olmak için bu fiyatın 2 katını ödüyordunuz, ve sürekli birilerinin bunları satın aldığını düşünürsek bu kişi burdan bir miktar gelir sağlıyordu anlayacağınız, bu adam buradan gelen geliri ne yapıyordu bilmiyordum tek bildiğim zaman zaman adminlerine AWP| Asimow verdiğiydi, çok fazla sevildiği için herkes ona istek atıyordu ve o da arkadaşlık isteklerini kabul ediyordu arkadaş listesi doldukça level kasıp insanları arkadaş ekliyordu, sürekli ona denk gelmenizin sebebi budur.

Ben de kendisini araştırırken bu konuya denk geldim ve bahsetmek istedim, eski günleri hatırladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı