Efingura Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Kimetsu no yaiba animesinin 2. sezonunu bitireceğim bölümler gelince her şeyi izledim (film dahil). 2. sezonu bitirmiş biri mangada kaçıncı chapterdan başlamalı?
Kimetsu no yaiba animesinin 2. sezonunu bitireceğim bölümler gelince her şeyi izledim (film dahil). 2. sezonu bitirmiş biri mangada kaçıncı chapterdan başlamalı?
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 7 Şubat 2022 #2 Kanka 95.bölümlerde olması lazım üst ayların toplantısı falan var.
Efingura Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 Ofbeeeee dedi: Kanka 95.bölümlerde olması lazım üst ayların toplantısı falan var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tam yerinden başlıyor.
Ofbeeeee dedi: Kanka 95.bölümlerde olması lazım üst ayların toplantısı falan var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tam yerinden başlıyor.
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 12 Şubat 2022 #4 Efingura dedi: Teşekkürler tam yerinden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorunun çözüldüyse ne mutlu bana.
Efingura dedi: Teşekkürler tam yerinden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorunun çözüldüyse ne mutlu bana.