Kimlik bilgileri ile neler yapılabilir?

CC dediğiniz şey c*rding ile alakalı yani alakası yok kimlik numaranızı bulmakla tehdit etmekten başka hiçbir şey yapamazlar korkmayın ama eğer kimliğinizin seri numarasını biliyorlar ise olay değişir.
hocam seri no ile ne yapılır ki? benim kimliği arkalı önlü yaydi 1 tane ünlü biri 4mn takipcisi var illegal iş yapıyor

Seri numarasını nasıl öğrenebilir ben kimliğimle ilgili hiçbir şey paylaşmadım o panel denen şeyden bakabiliyor mu seri numarasına.
evet bakılıyor maleseff

T.C. Kimliğimi CC yöntemiyle mi bilmiyorum, panelden bulmuşlar. Ne yapmam gerekiyor? Neler yapabilir T.C. İle?

Takma hocam hepsi 15 16 yaşında her şeyi sanal sanan velet topluluğu polise git ve gittiğini söyle zaten tutuşurlar. Kimlik bilgisiyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

tc kimlik ile neler yapılabilir yazdığımda bir sürü şeyler çıkıyor
banka hesabı açılabilir, yeni telefon hatları alınabilir, kredi çekilebilir, şirket kurulabilir, interaktif bankacılık işlemleri gerçekleştirilebilir

hocam boyle şeyler yapılamaz gibime geliyor olsaydi baya kişi mağdurdu şuan

Ya kardeşim sadece kimliğin onların elinde olsun yine hiçbirşey yapamazlar yok bankadan kredi çekilirmiş miş kim diyor size bunları.

Hocam sadece T.C. ile bi cacık yapılmaz. Merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…