buayniyasin
Centipat
Daha fazla
Hocam ben de eskiden benzer durumları yaşamıştım yani arkadaşlarımla hep ben ilgileniyordum onlar bana yazmıyordu falan sonra bunu yapan insanlara bende yazmadım onlar bana yazmadığı için doğal olarak arkadaşlıklarımız sonlandı ama deneyimlerime dayanarak söyleyeceğim şu ki bu tarz insanlarla öyle ya da böyle arkadaşlığınız sonlanıyor ve çoğu zaman bu kavgayla oluyor sen bence yalnız olmaktan çok korkuyorsun biraz rahat ol tyler reisin dediği gibi stop trying to Control everything and just Letgo ayrıca doğum gününde sana mesaj atmamaları gayet normal sen onlara bunu duyurmadıysan story falan atmadıysan yani ben kendi doğum günümü bile 14 yaşında ezberledimhala anne babamın abimin falan doğum günlerini bilmiyorum.
Başlıkta söylediğim gibi. Kimsenin. Okulda sevilirim, girdiğim herhangi bir ortamda yüzüme söylenen şeyler güzel olur fakat sanırım bu arkamdan böyle değil. Yani kimsenin bana hiçbir şeyde ihtiyacı yokmuş gibi hissediyorum. Derler ya işi düştüğünde geldi. Kimse işi düştüğünde de gelmiyor yanıma. Kimsenin peşinden koşmazsam onunla konuşamıyorum. Millete maksimum 2 dakikada cevap veriyorum fakat insanlar bana 2-3 günde cevap veriyor. Kimse de kötü bir cevap vermiyor. Yani cevapları samimi geliyor fakat umursanmıyor gibiyim. Beni seven veya benim sevdiğim bir kız yok. Futbol takımımdan ayrıldım, takım arıyorum. Bu yüzden Online oyunlara sardım. Online oyunlarda ilk saat 4-5 kişi oluyoruz. Ben gece gündüz çabalıyorum. Günde 1 saat girip bakıyor, sonra 3 gün sonra bakıyorum yine tek ben kalmışım. Kimseyle anlaşamıyorum sanki. Kardeşim en iyi arkadaşımdır. Kulaklığı kapatınca benim arkamdan küfür ediyormuş. Anlamıyorum. Benim de çok yanlışım oluyor insanlara fakat hiçbiri büyük değil. Dışarı çıkmak için arkadaş arıyorum beni tercih eden kimse yok. Kardeşim bile. Ben de bana yazmayan insanlara yazmak istemiyorum. Instagram'ı kapatmıştım. Doğum günümdü geçen hafta dayanamadım silinme aşamasında biri yazmış mı diye baktım. Kimse. Ne video atmışlar ne başka bir şey. Sınıf arkadaşlarım silmiş beni tamamen. Ama yine okul başladığında bana iyi kalpli görünmeye devam edecekler. Hem yakışıklı da değilim. Öneriniz nedir? Yeni bir hobi mi edineyim? Evde Online arkadaş mı arayayım? İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. Kırıldım kardeşime, çevreme ve diğerlerine. 1 ay boyunca tanıdığım herkes silmiş beni. Bir kişi video bile atmamış ya. Ama sorsanız 60-70 tane takipçim var.
Ne bileyim bana kimse doğum günü tarihini paylaşmıyor. Ben kutluyorum. Benim doğum günümü kutlayanın her zaman doğum gününü hatırlarım.