Madem bu konu biraz içini dökmek gibi oldu bende anlatayım o zaman; liseden bu yıl mezun oldum benim de 9'dan beridir konuştuğum arkadaşlarım (arkadaş dediğim insanlar) vardı. İşte 11'e geçtikten sonra sınıflar bölümlere göre ayrıldığı için herkes dağıldı o konuştuklarım beni sanaldan tanıştıkları arkadaşlarina sattılar bildiğiniz. Yani bir gün hani X gelsene sese konuşalım oyun falan oynayalım yok işim var veya sesteyim deyip gelmezdi yani karşısındaki kişinin duyguları onlar için onemsizdi. Bu arkadaşlardan birtanesi benim için önemliydi ilk arkadaşim yani 9'da iken ben ilk onunla konuşmuştum bilirsiniz genellikle 9'a başlayanlar erkekler vs. sürü gibi dolaşır okulu, birbirlerini tanımak için vs. ona bile ben gelip söylemiştim bizimle gelmesini. O kişi asosyal bir tipti ben onun gibi değildim neyse 9-10 sınıfta çok konuşurduk oyunlardan, videolardan, gündemden vs. yani kafa yapımız çoğu şey olmasa bile ortak noktalarımız vardı. 11'e geçtiğimiz zaman o farklı bir sınıfa geçti her teneffüs yanına gidiyordum özellikle bir süre sonra gitmedim kendisinin benim sınıfıma gelmesini söylüyordum biraz utangaç bir tip olduğu için gelmiyordu. Bir süre sonra 12. sınıf olduk artık neredeyse hiç konuşmuyorduk tek tük denk geldiğimiz zaman okulda falan veyahut Instagram'dan falan. Sinav zamanları geliyordu benden not istiyordu veriyordum ben istediğim zaman ya geç atıyordu ya da atmıyordu nankördü yani. Neyse bazen salak saçma videolar atmaya başladı bune kanka falan dediğimde sadece görüldü atıyordu. Biliyorsunuz görüldü yemek sinir bozucu bir şey bunu bilerek yapıyordu sürekli neyse bizim konuşmamız bildiğiniz kesildi artık. En son yine YKS günü salak saçma bir video attı bune kanka dedim yine görüldü attı bıraktı bende artık görüldü niye atıyorsun demekten bıraktım. Neyse 1 haftadır işe gidiyorum Instagram'a girmeye bile vaktim kalmıyor bugün bir konuştuğum kişileri bir bakayım dedim bahsettiğim kişinin hesabına bakayım derken bir de ne göreyim beni takipten çıkarmış yani hayat mı dersin arkadaşlık mı dersin koca bir yalan neredeyse. Ne için çıkarırsınki anlam veremiyorum yine 9. sınıftan 12. sınıfa kadar aynı sinifta olduğum kişiler bile takipten çıkarmıştı senin takip edende veya takipçilerinde benim olmam hesabına ne zarar verecekti ki şu an bildiğiniz donuna kadar yalnızım adamakıllı hiçbir sosyalleşebileceğim kimsem yok bugüne kadar bir kişiyle cafeye bile gitmemişimdir asosyal olduğumdam dolayı değil gerçek arkadaşlarım olmadığından dolayı. Anlatmak istediğim, aklıma gelmeyen daha şeyler vardır. Böyle yani arkadaş olmak isterseniz konuşabiliriz.