Kimya hangi üniversitede okunmalı?

alpyigit13

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda bu mesleği seçip seçmemek arasında kaldım. Seçeceksem de 3 okul arasındayım. Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İstanbul Üniversitesi bu 3 okul içerisinden hangisini seçmeliyim. Bunun dışında bu mesleği seçmeli miyim? Çalışma saatleri nelerdir? Maaşı ne kadardır ve en önemlisi ben kimyager olarak veya kimyagerlik sayesinde çalışabilir miyim? Bu mesleği şundan dolayı seç veya şundan dolayı seçme dediğiniz şeyler nelerdir? Kimyager olan arkadaşlar bu sorularıma cevap verebilirse çok mutlu olurum. Saygılar.

Merhaba @alpyigit13. 3 yer de hem taban sıralama, hem de konum olarak birbirine yakın ama İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünün İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Kimya bölümü ile Marmara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümüne göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünün kontenjanının 50+2+0+2+0'dan 30+1'e düşmesi eğitim kalitesini daha da arttırabilir diye düşünüyorum. Tercih yaptınız mı?

Şu anda bu mesleği seçip seçmemek arasında kaldım. Seçeceksem de 3 okul arasındayım. Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İstanbul Üniversitesi bu 3 okul içerisinden hangisini seçmeliyim. Bunun dışında bu mesleği seçmeli miyim? Çalışma saatleri nelerdir? Maaşı ne kadardır ve en önemlisi ben kimyager olarak veya kimyagerlik sayesinde çalışabilir miyim? Bu mesleği şundan dolayı seç veya şundan dolayı seçme dediğiniz şeyler nelerdir? Kimyager olan arkadaşlar bu sorularıma cevap verebilirse çok mutlu olurum. Saygılar.
Hocam ne yaptınız bende aynı seçimler arasında kaldım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı