Kardeş sende bu anlattıklarına göre bir dikkat dağınıklığı bulgusu var. Bir psikolog-psikiyatr sservisine görünsen iyi olur. Selectra tarzı hafif ilaçlar sayesinde atlatabilirsin bunu. Ailenle paylaş derim.Ya dil ve anlatıma bakıyorum dillerin ilişkisi - Türkçe hangi dil ailesi arasında yok bu yok şu biz 8.sınıfta bunları hiç görmedik. Boşuna demediler bana 8.sınıf gibi olmaz diye. Kimyayı düzeltmek imkansız gibi bir şey artık zaten. 2.sınavdan 100 almam lazım o ayrı bir imkansız07'den 100 alırsam bırakırım okulu okumam daha Dershaneye 11-12 üst üste gitmek istiyorum. Şu 2 yılı kalmadan atlatırsak allahın izniyle. Bir anda kalmak işin içine girince insan hangisine odaklanacağını bilemiyor. Aslında mantıklı ama ders çalışırken aklım başka yerlere gidiyor . Bu hep bilgisayar veya kız meselesi falan olmuyor hep değişik akla gelmeyecek yerlere bile gidiyor kafam. Yazıyı okuyorum okurken düşünüyorum ne okuduğumu anlamıyorum.
Bir psikoloğa görün. Korkularını yenersen ve dikkat dağınıklığını belirli bir düzene, rayına oturtursan ITU Bilgisayar Mühendisliğine kadar yolun varYa zaten gitme gibi bir istediğim var aklımda olan bir şey. Tek istediğim şu sene kalmayayım yeter başka bir şey istemiyorum ya.
Bol bol kitap oku.İnşallahO kadar yüksek olmasa olur sonunda Bilgisayar Mühendisliği yazsın yeter bana Allah herkese hedeflerine ulaşmayı nasip etsin. Doğru söylüyorsun ama işte bir kere 07 alınca insan kötü oluyor. Sözelciyim evet ama 8.sınıf gibi değil dil ve anlatım çok değişik şeyler çıktı karşıma Dediğin doğru aslında 07 almam kafamın dank etmesi gibi bir şey. Artık düzenli çalışacağım iyi geldi Çok teşekkür ederim hepinize.