Çözüldü Kingboss AC1300 Wi-Fi adaptörü 5GHz görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thxx

Hectopat
Satın aldığım ürün: Kingboss AC1200 Wi-Fi Adaptör Dual Band USB 3.0 Fiyatı - Trendyol

Ürünün kutusunda 5GHz desteklediği yazıyor. CMD'den kontrol ettiğimde yine 5GHz desteklediğini anlıyorum fakat Wi-Fi ağları kısmında sadece 2.4 GHz görüyorum. Modemin de 5GHz desteklediğine eminim çünkü telefonum 5GHz'e bağlı. Sorunu nasıl çözebilirim? Benzer bir konu gördüm fakat çözüme ulaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ağ bağdaştırıcılarından adaptörün özelliklerine gelin. Wireless mode IEEE 802.11a yazıyorsa onu 802.11a/n/ac olarak değiştirip deneyin.
Uygun kanal aralığında olmayabilir. Modem/Router’ınızı 48 gibi bir kanala çekmeyi dener misiniz?

Ağ bağdaştırıcılarından adaptörün özelliklerine gelin. Wireless mode IEEE 802.11a yazıyorsa onu 802.11a/n/ac olarak değiştirip deneyin.

Çözüm
bu ayarı nasıl yapıcaz yanı nasıl degıstırıyoruz

Otomatikten 48'e aldım fakat olmadı.

Hocam sağ olun. Çözüldü.
nasıl yaptın acaba ısmını nerden degıstırdın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…