GeForce NOW Kingdom Come: Deliverance 2 görüntü çamur gibi!

Krennos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde yeni çıkan Kingdom Come: Deliverance 2 oyununu direkt olarak ön sipariş edip oyun erişime açıldığı gibi giriş yaptım. 3050 Ti i7-12700H 16 GB RAM ile 20-30 FPS zar zor alıyordum. Sonradan aklıma ilk oyununu GeForce NOW'dan sorunsuz bir şekilde bitirdiğim gelmişti ve bu sefer de öyle yapmaya karar verdim. Ancak aldığımda çamur gibi bir görüntü vardı ve tüm ayarları maksimuma çekmiştim bu görüntüyü azaltabilmek için, internetim 500 Mbit olmasına rağmen NVIDIA'nın verdiği maksimum 100 Mbit ile olayı kendi çapımda çözemedim. Gameplus'a destek ticketi attığımda ise hiçbir geri dönüş olmadı. 2 defa bu konu hakkında mail attım kendilerine ama geri donus olmadi. Bu konuda bilgisi olan birileri var mı? Ne yapmalıyım?

Ben ayni sorunlari 1000MBPS simetrik internet ile yasadim bir sure sonra dayanamayip uyeligi devam ettirmedim. Sorunun muhtemelen hizdan degil de altyapisal. Türkiye'deki internet altyapilari boyle uzaktan sunucuya baglanmali isler icin cok uygun degil gibi.

Bana tamamen net ve akıcı bir ürün satacağını belirtip, böyle bir ürün sunuyorlar. Üstüne maillerime cevap vermiyorlar? Ben ne yapacağım öğrenciyiz 500 liram çöpe mi gitti öylece yani.

Bana tamamen net ve akıcı bir ürün satacağını belirtip, böyle bir ürün sunuyorlar. Üstüne maillerime cevap vermiyorlar? Ben ne yapacağım öğrenciyiz 500 liram çöpe mi gitti öylece yani.

Ben aldigim zaman Crysis 1 Remastared oynamak istemistim oyun ayarlarina giriyorum 1920x1080 cozunurluk secenegi yok. Neticede sunucudaki bir bilgisayar uzerinden oynadigim icin bilgisayardaki herhangi bir dosyaya mudahale de yapamiyorum dogal olarak. GFN ayarlari normal gorunuyor. Once Crytek'e yazmistim onlar GFN'ye yonlendirdi. GFN ile birkac kere gorustum bir sey yapamayacaklarini ilettiler. Oyunu da oynayamadim sonra Witcher 3 gireyim dedim oyun 15-20 saniyede bir 3-5 saniye karincalaniyor geri duzeliyordu en son illallah ettim biraktim.

Son düzenleme:
Ben aldigim zaman Crysis 1 Remasterad oynamak istemistim oyun ayarlarina giriyorum 1920x1080 cozunurluk secenegi yok. Neticede sunucudaki bir bilgisayar uzerinden oynadigim icin bilgisayardaki herhangi bir dosyaya mudahale de yapamiyorum dogal olarak. GFN ayarlari normal gorunuyor. Once Crytek'e yazmistim onlar GFN'ye yonlendirdi. GFN ile birkac kere gorustum bir sey yapamayacaklarini ilettiler. Oyunu da oynayamadim sonra Witcher 3 gireyim dedim oyun 15-20 saniyede bir 3-5 saniye karincalaniyor geri duzeliyordu en son illallah ettim biraktim.
Nasıl birşey yapamayacaklarını söylemişler arkadaş inanılmaz ya :D Resmen 500 liraya kerizleniyor millet, inanılmaz.

Merhaba, geçenlerde yeni çıkan Kingdom Come: Deliverance 2 oyununu direkt olarak ön sipariş edip oyun erişime açıldığı gibi giriş yaptım. 3050 Ti i7-12700H 16 GB RAM ile 20-30 FPS zar zor alıyordum. Sonradan aklıma ilk oyununu GeForce NOW'dan sorunsuz bir şekilde bitirdiğim gelmişti ve bu sefer de öyle yapmaya karar verdim. Ancak aldığımda çamur gibi bir görüntü vardı ve tüm ayarları maksimuma çekmiştim bu görüntüyü azaltabilmek için, internetim 500 Mbit olmasına rağmen NVIDIA'nın verdiği maksimum 100 Mbit ile olayı kendi çapımda çözemedim. Gameplus'a destek ticketi attığımda ise hiçbir geri dönüş olmadı. 2 defa bu konu hakkında mail attım kendilerine ama geri donus olmadi. Bu konuda bilgisi olan birileri var mı? Ne yapmalıyım?
4k açın.

Her şeyi yaptım o konuda dostum, dosyalara girip maksimum bit rateide 300'e çektim hatta (maksimum 100 vermesine rağmen).

500 Mbps hız alman sabit bir kalite alacaksın demek değil. Büyük ihtimalle paket kaybı yaşıyorsun, 5 kere Bufferbloat testi yap ekran görüntüsü olarak at buraya sonuçları bir karşılaştıralım.

Onada bakmıştım, paket kaybımda yoktu. Bayağı araştırdım ve sorunun GFN de olduğunu öğrendim. Sistem, yeşillikleri güzel yayınlayamıyormuş. Bende üstüne gittim işin ve paramı geri aldım. Yapacak bir şey yok oyun ahirete kaldı diyebiliriz. 😅

Diğer yabancıların söylediğine göre gayet akıcı ve güzelmiş onlarda. YouTube'da da Türk birisinin videosuna denk geldim, onda da gayet güzel duruyor görsel olarak ama bizde durum bu vaziyette maalesef. İade ettiğim için girememiştim. İnat edip deneme sürümünde denemeye devam ettim ama değişen bir şey yok.

resim_2025-02-09_084706567.png

resim_2025-02-09_084907476.png

resim_2025-02-09_085225954.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı