Kingdom Come: Deliverance görev ilerlemiyor

Flowzzy

Decapat
Daha fazla  
Oyunda ana görev bölümünde gizemli yollar görevinde aksak Lubosh'u araştır diyor ama herkese sordum bütün vatandaşlara köydekilere ve pedere ama görev ilerlemiyor YouTube'dan baktım diğerleri bu sorunu yaşamıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Rattay'da büyük kilisenin konumuna yakın sarı turuncu binaların bulunduğu kolonunda zil çanı bulunan yerin avlusuna girip merdivenden yukarıya kahya ile konuştuğun zaman her şey çözülür.

Kanka bende uğraştım 1 gün ve sonunda buldum UZHITZ'a gidip başmuhafızla konuşman lazım rahiple içtikten sonra kavga ettiğimiz adam icmediysen bile buraya gidip onunla konuşman lazım Başmuhafız görevi ilertmede yardım ediyor.

Kanka bende uğraştım 1 gün ve sonunda buldum uzhıtz'a gidip başmuhafızla konuşman lazım rahiple içtikten sonra kavga ettiğimiz adam icmediysen bile buraya gidip onunla konuşman lazım başmuhafız görevi ilertmede yardım ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…