Merhaba şu ana indirime girmiş ful paketi 15,25 lira. Nasıl bir oyun? M&B´ye benzettim biraz. Bannerlord´a 40+,Warband´da 250+ saatim var. Sizce alınır mı? Ayrıca oyunda FSR veya DLSS desteği var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mount&Blade oyunlarıyla uzaktan yakından ilgisi yok, oyun güzel bir kere. Ama şöyle bir durum var ki oyuna başlayanların %95'i savaş mekaniklerini gördükten sonra oyunu bırakıyor.
Mount&blade oyunlarıyla uzaktan yakından ilgisi yok, oyun güzel bir kere. Ama şöyle bir durum var ki oyuna başlayanların %95'i savaş mekaniklerini gördükten sonra oyunu bırakıyor.
Biraz araştırıyorum da oyunu gerçekçi bir yapısı var diyorlar. Gerçekçiliğin verdiği bir zorluk mu bu acaba? Gerçekçi oyunları severim şahsen. Oyundaki amacımız ne tam olarak? M&b´deki gibi millet seçebiliyor muyuz? Hangi milletler var tam olarak?
Biraz araştırıyorum da oyunu gerçekçi bir yapısı var diyorlar. Gerçekçiliğin verdiği bir zorluk mu bu acaba? Gerçekçi oyunları severim şahsen. Oyundaki amacımız ne tam olarak? M&b´deki gibi millet seçebiliyor muyuz? Hangi milletler var tam olarak?
Yok hayır oyunun bir hikayesi var. Ona göre ilerliyorsunuz. Ama gerçekçilik kısmı doğru. Hırsızlık yaparsanız sizi yakalıyorlar falan böyle çok ayrıntı var oyunda. Ama savaşmayı hiç sorma. Böyle zor bir şey olamaz