Kingdom Come: Deliverance Oyuncu Kaybediyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Kingdom Come: Deliverance Oyuncu Kaybediyor
Oyunun PC platformundaki oyuncu sayısı %95 oranında düşmüş görünüyor. Şubat ayında piyasaya çıkan Kingdom Come: Deliverance, 2 haftada 1 milyonluk satış adedine ulaşmıştı. Bir süredir sürekli yeni güncelleme yayınlanan oyunun, PC’deki oyuncu kitlesinin büyük bir bölümünü kaybettiği ortaya çıktı. GitHyp üzerinden yapılan incelemede, Kingdom Come: Deliverance’ın ilk 2 haftasında Steam’de anlık 96.000 oyuncuya ulaşıldığı görülüyor. […]

Devamı: Kingdom Come: Deliverance Oyuncu Kaybediyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ali abi bende aldım. Binbir pişman oldum. Acayip saçma bug var oyunda. Özellikle görevleri bile yapamıyoruz. Birde gece kimse görmeden birşeyler çalıyorum adamlar bana görmeden düşman oluyor. Madem gerçekci yer yanı oyunun, burası neden böyle olmuş demeden edemedim kendi kendime..

Gayet normal bir durum. Yapılan ''Hype'' gereksizdi. Oyun tarzını eski oynadığım Gothic oyunlarından biliyordum. Her kitleye hitap edecek bir oyun değildi. Adamların ilk oyunu olmasına rağmen fazla şişirdiler. Bir sonraki oyunlarında fazla ilgi görmeyeceklerine eminim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı