Kingston 16 GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 ne kadar eder?

Sıfırı 600TL civarı olduğu için 500TL bandına satabilirsiniz.
Sıfırı 600 TL. 500-550 arası satmalı bence. Çok kullanılmamış zaten. Peki satıcaksınız ama garanti durumu bozuluyor mu?
Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram - Vatan Bilgisayar hazır sistem olduğu için RAM'i değiştiremedim. Bu RAM'i satıp 2x8 yaparak daha fazla performans almak istiyorum. Satsam ne kadar eder ve nereden satmalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam imkanın varsa bence hazır arkadaş satıyor al. 2x16 olsun. Fıstık gibi olur.

Evet mantıkı olabilir.Fakat render değilde oyun için aldım sistemi.32 GB ram çok fazla gelir.530 civarı satıp 100-150 civarı ekleyip 2x8 yapacağım hocam.
Öyle yaparsanız 630 TL'ye 2x8 16 GB raminiz olur. Ancak arkadaşın sattığını alırsanız yine çift kanal olarak kullanıp 550 TL'ye 32 GB RAM'iniz olur. Akıl karı olmaz yani öyle yaparsanız. Ayrıca birdaha RAM ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı