Kingston 1TB Renegade vs Samsung 970 EVO Plus

DarkLegendREA

Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar fiyatlar aynı hız farkı var, DRAM falan o tür şeylerden anlamam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Afkborn

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASRock B450M Steel Legend, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 32 GB (2X16) 3200 MHz, Powercolor Red Devil RX 6600XT, Be Quiet! BK008, Corsair Carbide Spec Delta RGB, Corsair CV550, 1 TB WD Blue SN570, 500GB A2000 Kingston SSD, 1TB WD HDD, Sensei310, K60 RGB PRO, Qck Medium, Asus TUF VG24VQE, Keenetic Omni DSL
Meslek
Zabıt Katibi
Biraz daha ucuz olsun dersen bir kaç gün önce 1200 ₺'ye WD Blue SN570 1 TB M.2 PCIe NVMe SSD, 3500 MB/s'ye kadar okuma hızını satın aldım. Samsung her şekilde daha kaliteli olacaktır tabii ama aradaki fiyat farkını düşününce kesinlikle WD'yi almanızı öneririm.

Düzenleme:
İlla bu ikisi arasından dersen bilgisayarında PCI 4.0 desteği varsa Kingston olanı tercih etmeni öneririm. ileriye yönelik destekli bir bilgisayar alırsanız 4.0 destekli sizin için daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

KekSeven71

Decapat
Renegade Fury, Kingston'ın KC3000 modelinin daha da dayanıklı hali. Eğer anakartınızda PCIE 4.0 desteği bulunuyorsa hem hız, hem dayanıklılık açısından daha iyi bir tercih olacaktır.

KS
KS
D

DarkLegendREA

Decapat
Daha fazla  
Renegade Fury, Kingston'ın KC3000 modelinin daha da dayanıklı hali. Eğer anakartınızda PCIE 4.0 desteği bulunuyorsa hem hız, hem dayanıklılık açısından daha iyi bir tercih olacaktır.
pcl express 4.0 yazıyor o mu

peki bu marka güvenilir mi dramı felan varmı bu ssd nin

KekSeven71

Decapat
pcl express 4.0 yazıyor o mu

peki bu marka güvenilir mi dramı felan varmı bu ssd nin
Evet. Anakartınızın modelini paylaşırsanız teyit edebilirim. Kingston güvenilir bir markadır ve bu modelinde DRAM var. Eğer kasanızın hava akışı iyi değilse ve sürekli yoğun veri aktarımı yapıyorsanız (mesela video editörüyseniz) NVME Soğutucu takmanız gerekebilir.

KS
KS
D

DarkLegendREA

Decapat
Daha fazla  
s
Evet. Anakartınızın modelini paylaşırsanız teyit edebilirim. Kingston güvenilir bir markadır ve bu modelinde DRAM var. Eğer kasanızın hava akışı iyi değilse ve sürekli yoğun veri aktarımı yapıyorsanız (mesela video editörüyseniz) NVME Soğutucu takmanız gerekebilir.
adece oyun hocam

KS
KS
D

DarkLegendREA

Decapat
Daha fazla  
Bütçeniz ne kadar ve NVMe arayüzlü bir SSD şart mı? Sadece oyun oynayacaksanız daha ucuz SSD'ler vardır.
Hocam hazır sistemden özelleştir kısmından seçiyorum yoksa bunlara düşmezdim

AloneMEN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa/Gemlik
Daha fazla  
Hocam hazır sistemden özelleştir kısmından seçiyorum yoksa bunlara düşmezdim

1 TB olması şart değilse zaten sistemde varsayılan olarak SN570 SSD var, gayet iyi bir modeldir. 1 TB şart ise Samsung 980 de bakabilirsiniz, Kingston Renegade'in artısı, PCI 4 arayüzü, DRAM içermesi ve biraz daha dayanıklı olması ama şahsi kanaatim 980 de alabilirsiniz, ikisi gayet kaliteli modeller.

KS
KS
D

DarkLegendREA

Decapat
Daha fazla  
1 TB olması şart değilse zaten sistemde varsayılan olarak SN570 SSD var, gayet iyi bir modeldir. 1 TB şart ise Samsung 980 de bakabilirsiniz, Kingston Renegade'in artısı, PCI 4 arayüzü, DRAM içermesi ve biraz daha dayanıklı olması ama şahsi kanaatim 980 de alabilirsiniz, ikisi gayet kaliteli modeller.
samsung 980 in drami yok işletim sistemini kurmak için dram lazım bana

Yeni konular

Yukarı