Elektronik Kingston 256 GB M.2 SSD 465 TL!

Daha önce bu şekilde 3 defa SSD aldım, sıfırken satıcı tarafından upgrade edilmiş laptoplardan çıkma SSD. Ancak kullanılmış olma ve uzun vadede sorun yaşamanız halinde muhatap bulamama durumuda var. Bunu göz önüne almakta fayda var, ek olarak bir indirim var diyemeyiz bu tarz sıfırdan çıkma 240-256 GB'lık M.2 SSD'ler zaten 500 TL bandında satılıyor, hatta zaman zaman Lenovo V14'lerde olan Samsung SSD'lerde bu fiyatlara iniyor.
Ben hiçbir yerde bu tarz M.2 SSD'lerin satıldığını görmedim. Akakçe'de bu fiyat bandı aynı satıcının girdiği M.2 SSD'lerden oluşuyor geriye kalan M.2 SSD'lerde fiyat bandı 900 TL'den başlıyor. Satıcı garantili olarak satıyor bu arada, garanti kağıdını gönderiyorsa kaçırmadan alınır.

Ben hiçbir yerde bu tarz M.2 SSD'lerin satıldığını görmedim. Akakçe'de bu fiyat bandı aynı satıcının girdiği M.2 SSD'lerden oluşuyor geriye kalan M.2 SSD'lerde fiyat bandı 900 TL'den başlıyor. Satıcı garantili olarak satıyor bu arada, garanti kağıdını gönderiyorsa kaçırmadan alınır.

Pek çok farklı firma özellikle laptop satan firmalar yaygın satıyor, herhangi bir kağıt çıkmıyor SSD'yi balonlu naylona sarıp gönderiyorlar. Attığınız ürün ile alakalıda benzer sonucu görmek isterseniz bir tane alıp incelemesini sizin için paylaşabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-25 204415.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-04-25 204415.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 20240720_110454.jpg
    20240720_110454.jpg
    221,6 KB · Görüntüleme: 62
İhtiyacınız yoksa iptal edin isterseniz. Ben aldım, gelince paylaşabilirim durumunu.

Bu ürünleri de aynı kişi satıyor.

İhtiyacınız yoksa iptal edin isterseniz. Ben aldım, gelince paylaşabilirim durumunu.
Alınmayacak bir şey yok, iki üç katına garantisi olanları da yapmıyorlar zaten. Bu tarz büyük markaların OEM ürünleri adı şanı belirli olmayan markalardan çok daha iyi.

Alınmayacak bir şey yok, iki üç katına garantisi olanları da yapmıyorlar zaten. Bu tarz büyük markaların OEM ürünleri adı şanı belirli olmayan markalardan çok daha iyi.
Bu OEM ürünlerinde ne olduğu belli değil doğrusu. Bu fiyata laf söylemesi ayıp olur ama cidden SSD'nin ne olduğu belli değil, sadece hızdan ibaret bilgi.
Alan birisinin kontrolcü okuma yazılımları ile bizi aydınlatması güzel olur ama okumama durumuda olabilir. Birde tek tek SMI, Phison, Realtek mi? Diye test etmesi gerekecek. Kesin SMI'dır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı