Kingston A2000 vs Corsair MP510 vs Samsung EVO 870

isoZz

Kilopat
Başlıkta gördüğünüz SSD'lerden birini almayı düşünüyorum. Bütün SSD'ler 250 GB versiyon. Sizce en mantıklısı hangisi? Sebebiyle birlikte belirtirseniz sevinirim.

Marka hakkında hiçbir fikrim yok. Çok övülen Crucial markasının BX500 modeli bile aşırı pişman etti beni.
EVO SATA SSD diğerleri M.2 ömür olarak Samsung ama hız olarak en düşükte Samsung.

Hız aşırı önemli değil sorun çıkartmasın yeter. M.2 olanlar arasında en iyisi hangisi peki?

Başlıkta gördüğünüz SSD'lerden birini almayı düşünüyorum. Bütün SSD'ler 250 GB versiyon. Sizce en mantıklısı hangisi? Sebebiyle birlikte belirtirseniz sevinirim.

Bütçeniz yeterse 570TL civarına M.2 SSD var Samsung'u ama bence 250GB için M.2 slotunu doldurmak bence mantıklı değil şu anlık SATA alıp ileride M.2 alınabilir.

Marka hakkında hiçbir fikrim yok. Çok övülen Crucial markasının BX500 modeli bile aşırı pişman etti beni.
BX500 berbat bir model. SATA olarak 870 EVO alabilirsiniz, M2. NVMe seçeneklerinin hepsi kötü.

CS3030 alabilirsiniz, yok ona güvenmem diyorsanız Barracuda 510 var.

Bilmiyorum 870 EVO'da hız sorunu yaşayanlar var onlar biraz korkutuyor.
Arada yazma hızı düşebiliyor SSD'lerin, sadece Samsung 870 EVO'da olan bir şey değil, önbellek dolduğunda SSD'nin yazma hızları native haline dönüyor, önbellek boşaltıldığında tekrar eski hızına ulaşabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı