Kingston A400 sorunlu mu?

Victoria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kingston A400 480 GB kullanıyorum. HD Tune Pro'da %3 sağlığın kaldığını söylüyor. UserBenchmark'ta ortalamaya göre düşük olduğunu söylüyor. Ayrıca sistemimde masaüstünde anlık takılmalar ve oyunlarda anlık FPS droplar oluyor. 211 GB boş alan var. SSD 6 aylık.

Bu konuda en bilinirleri var ve bir kaç tane daha A400 konusu yapılmıştı.

Okuma yazma değerleri düşük. Son zamanlarda bu SSD ile sorun yaşayanların sayısı çok arttı.

Ben de aynı SSD'yi kullanıyorum, alalı 1 ay oldu. CrystalDiskInfo'da sağlık durumu iyi diyor, hiçbir değer yazmıyor ki sanırsam bu %100 anlamında. Sıcaklık ise 33 derece, okuma yazma hızları ise 500-450 gibi bir şey idi sanırsam. Ancak oyunlarda nadiren takılma yaşıyorum, takılma yaşadığım oyunlar Witcher 1, ETS 2 ve CoD Warzone. Takılma sırasında ekran kartı kullanımı bir miktar düşüyor.

Son düzenleme:
Kingston'a mesaj attım. Benden bazı testler yapmamı istediler, gönderdim. Böyle bir cevap geldi.

Kingston'a mesaj attım. Benden bazı testler yapmamı istediler, gönderdim. Böyle bir cevap geldi.

Bazı oyunlarda bende de drop oluyor. HD Tune Pro Benchmark'ta bazen 8mb/sn gördüğü bile oluyor. Kingston'a ulaşmak için hangi yollara başvurdunuz? 11 ayda 7.5TB veri yazdım.
Crystal Disk Mark, AS SSD ve atto da hız problemi yok.

Dosya Ekleri

• hdtune.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran Alıntısı.PNG
    12,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Sistemimdeki FPS düşüşünün düzelmemesi sebebiyle komple kasayı garantiye gönderdim. Yenisi verilen SSD'yi yine değiştirmişler. Bunun iki sebebi olabilir. Ya ben çok şanssızım bütün bozuk ürünler bana denk geliyor ya da kronik bir sorunu var. Aynı şey ekran kartında da başıma geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…