Kingston A400 sorunlu mu?

Victoria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kingston A400 480 GB kullanıyorum. HD Tune Pro'da %3 sağlığın kaldığını söylüyor. UserBenchmark'ta ortalamaya göre düşük olduğunu söylüyor. Ayrıca sistemimde masaüstünde anlık takılmalar ve oyunlarda anlık FPS droplar oluyor. 211 GB boş alan var. SSD 6 aylık.

1602183806780.png

1602183835965.png

1602183874219.png

1602183784013.png

Ekran Görüntüsü (22).png

1602183965405.png

1602184002041.png

Bu konuda en bilinirleri var ve bir kaç tane daha A400 konusu yapılmıştı.

Kingston A400 480 GB kullanıyorum. HD Tune Pro'da %3 sağlığın kaldığını söylüyor. UserBenchmark'ta ortalamaya göre düşük olduğunu söylüyor. Ayrıca sistemimde masaüstünde anlık takılmalar ve oyunlarda anlık FPS droplar oluyor. 211 GB boş alan var. SSD 6 aylık.

Eki Görüntüle 695624

Eki Görüntüle 695625

Eki Görüntüle 695628

Eki Görüntüle 695621

Eki Görüntüle 695622

Eki Görüntüle 695635

Eki Görüntüle 695636
Okuma yazma değerleri düşük. Son zamanlarda bu SSD ile sorun yaşayanların sayısı çok arttı.

Ben de aynı SSD'yi kullanıyorum, alalı 1 ay oldu. CrystalDiskInfo'da sağlık durumu iyi diyor, hiçbir değer yazmıyor ki sanırsam bu %100 anlamında. Sıcaklık ise 33 derece, okuma yazma hızları ise 500-450 gibi bir şey idi sanırsam. Ancak oyunlarda nadiren takılma yaşıyorum, takılma yaşadığım oyunlar Witcher 1, ETS 2 ve CoD Warzone. Takılma sırasında ekran kartı kullanımı bir miktar düşüyor.

Son düzenleme:
Kingston'a mesaj attım. Benden bazı testler yapmamı istediler, gönderdim. Böyle bir cevap geldi.
According to the S.M.A.R.T. readout, over 7TB of data has been written to the SSD in just 2 months.

This explains why the SSD Life Left indicator has decreased by 3% already.

Other than that, there are no indications of any faults.

The ATTO Disk Benchmark readout however shows that the SSD is operating at only a fraction of its standard performance.

This suggests an issue with the controller may have occurred.

Clearly, the only way to resolve this is to replace the drive.

We have reached out to our Turkish colleagues to ask them to assist you further in this matter.

Please be patient and they will get back to you as soon as possible.

Kind regards

Bernd Michael Fluegel

Kingston'a mesaj attım. Benden bazı testler yapmamı istediler, gönderdim. Böyle bir cevap geldi.

Bazı oyunlarda bende de drop oluyor. HD Tune Pro Benchmark'ta bazen 8mb/sn gördüğü bile oluyor. Kingston'a ulaşmak için hangi yollara başvurdunuz? 11 ayda 7.5TB veri yazdım.
Crystal Disk Mark, AS SSD ve atto da hız problemi yok.

Dosya Ekleri

• hdtune.PNG
    hdtune.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bazı oyunlarda bende de drop oluyor. HD Tune Pro Benchmark'ta bazen 8mb/sn gördüğü bile oluyor. Kingston'a ulaşmak için hangi yollara başvurdunuz? 11 ayda 7.5TB veri yazdım.
Crystal Disk Mark, AS SSD ve atto da hız problemi yok.
Sistemimdeki FPS düşüşünün düzelmemesi sebebiyle komple kasayı garantiye gönderdim. Yenisi verilen SSD'yi yine değiştirmişler. Bunun iki sebebi olabilir. Ya ben çok şanssızım bütün bozuk ürünler bana denk geliyor ya da kronik bir sorunu var. Aynı şey ekran kartında da başıma geldi. 😅

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı