Kingston Beast RGB RAM alınır mı?

CikiBavyer

Megapat
AM5 geçiş için parça topluyorum. B650 Tomahawk Wi-Fi anakartım var. RAM arayışındayım bu RAM'i gördüm sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz başka RAM'ler var mı? Teşekkürler.

Bu rami gördüm ancak yorumlarını pek beğenemedim stabil değil, expo sorunu vb. tarzı yorumlar gelmiş. O yüzden pek düşünmedim.

Kingston Beast serisi zaten oldukça kaliteli ondan üst ram Gskill in Trident serileri falan oluyor gayet rahat bir şekilde alabilirsiniz.

Patriot gayet iyi alabilirsin, yorumlara aldırış etme.
4.5k bütçem var 600-800 kar edicem diye pek uğraşmak istemiyorum. Ayrıca Kingston daha kendini kanıtlamış bi marka gibi. Birde RGB var pek RGB meraklısı olmasam da ramlerde çok şık görünüyor. Bu RAM'ler geçen Gaming Gecesinde 4.400'dü yetişebilseydim bunu almayı düşünüyordum. Bakalım bu cuma ne gelecek. Düzgün ram gelmezse Kingston almayı düşünüyorum.

4.5k bütçem var 600-800 kar edicem diye pek uğraşmak istemiyorum. Ayrıca Kingston daha kendini kanıtlamış bi marka gibi. Birde RGB var pek RGB meraklısı olmasam da ramlerde çok şık görünüyor. Bu RAM'ler geçen Gaming Gecesinde 4.400'dü yetişebilseydim bunu almayı düşünüyordum. Bakalım bu cuma ne gelecek. Düzgün ram gelmezse Kingston almayı düşünüyorum.
Kingston Patriot a göre özellikle ram konusunda daha oturmuş ve iyi bir firma ama Patriot da çok kaliteli bir markadır hani birisi kötüleme vs yaparsa aldırış etme.

Benim ram sıralamam marka olarak şöyle genelde

Gskill - Kingston - Corsair - Adata/Xpg - Patriot - Team ve kalanlar

Yeni konular

Geri
Yukarı