Ahmet238 Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Ben bir tane RAM almayı düşünüyorum ama baktığımda RAM'in markası farklı. Ben şunları kullanıyorum. Ama benim alacağım RAM bu ve Crucial marka alırsam sıkıntı olur mu acaba? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-05-22 at 12.08.39.jpeg 70,8 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Ben bir tane RAM almayı düşünüyorum ama baktığımda RAM'in markası farklı. Ben şunları kullanıyorum. Ama benim alacağım RAM bu ve Crucial marka alırsam sıkıntı olur mu acaba?
U Umutiko Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 174 Çözümler 2 22 Mayıs 2022 #2 Bir sorun yaşamazsın ikisininde CL ve MHZ değerleri uyuşuyor, bir performans kaybı olmaz. Genellikle aynı marka kullanın demelerinin sebeib CL ve MHZ değerlerinin uyuşması içindir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Bir sorun yaşamazsın ikisininde CL ve MHZ değerleri uyuşuyor, bir performans kaybı olmaz. Genellikle aynı marka kullanın demelerinin sebeib CL ve MHZ değerlerinin uyuşması içindir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.711 Makaleler 3 Çözümler 88 14 Ekim 2024 #3 Markanın aynı olması uyumlu olacağını garanti etmez. Farklı olması da uyumsuz olacağı anlamına gelmez. Yani her ihtimale açıktır. --Yanlışlıkla eski konuya yazmışım. Başlıkları karıştırdım.-- Artı 0 Eksi
Markanın aynı olması uyumlu olacağını garanti etmez. Farklı olması da uyumsuz olacağı anlamına gelmez. Yani her ihtimale açıktır. --Yanlışlıkla eski konuya yazmışım. Başlıkları karıştırdım.--