2 TB olması zorunlu. Anakartımda gen4 desteği mevcut. Sadece Samsung eklemedim fiyat biraz yukarıda kalıyor Samsung'da. DRAM olan önerebileceğiniz başka model de olabilir. Adata Legend inceledim o da iyi gibi duruyor.
Kingston Fury Renegade Soğutuculu SSD SFYRDK/2000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Fury Renegade'le arasında performans farkı yok denecek kadar az. Fazla para vermeye gerek yok yani.
En iyisi kısmını beğenmedim. Performans farkı yok. Fiyat farkı var.
KC3000'in parlatılmış sürümü. Yazma garantisi biraz artmış ve +300mb okuma hızı eklenmiş ki bunların performansa etki etmediği incelemede de belirtilmiş.
Soğutuculu olanı uygunmuş. Soğutuculu Fury tercih edilir bu noktada.
En iyisi kısmını beğenmedim. Performans farkı yok. Fiyat farkı var.
KC3000'in parlatılmış sürümü. Yazma hızlarında garanti biraz artmış ve +300mb okuma hızı eklenmiş ki bunların performansa etki etmediği incelemede de belirtilmiş.
Soğutuculu olanı uygunmuş. Soğutuculu Fury tercih edilir bu noktada.
Ben de aralarında devasa farklar var dememişim. Genel olarak sonuca baktığımızda Fury Renegade daha iyi değil mi? Sonra kıytırık soğutucularla uğraşmamak adına heatspreaderlı SSD almak daha mantıklı.
Ben de aralarında devasa farklar var dememişim. Genel olarak sonuca baktığımızda Fury Renegade daha iyi değil mi? Sonra kıytırık soğutucularla uğraşmamak adına heatspreaderlı SSD almak daha mantıklı.
Anlaşılan soğutuculu olanını şu sıralar tek satıcı kampanyalı fiyattan satıyor. Yoksa fiyatı 5000 lira civarında. Soğutucusuz olanı da KC3000'e göre 500-600 lira yüksek. Ucuza (3900TL) satan tek satıcı var.
Not: Bir de performans için IOPS değerlerini karşılaştırmak en sağlıklısı. Tabi TBW değeri çok düşükse ömrüyle ilgili bir soru işareti doğurur.