Çözüldü Kingston HyperX Fury HX432C16FB3/16 belleklerin sahteliği nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gonca bebek

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, YouTube'da dolaşırken karşıma bir video çıktı ve videodaki kişi piyasada çok fazla sahte Kingston RAM olduğunu söyledi ve videoda gördüğüm RAM'ler benimkine benziyordu içime kurt düştü ve araştırmaya başladım. Kingston'un ürünün orijinal olup olmadığını gösteren bir site varmış Kingston Memory Search- Kingston Technology buradan da baktım ama RAM'imi bulamadım.

BIOS'tan baktığımda da XMP açamıyordum, herhalde işlemcim en fazla 3200MHz desteklediği ve RAM'ler 3200MHz de çalıştığı için XMP açamadığımı düşündüm ama sahte RAM'lerde zaten XMP açılamıyormuş sanırım. Sizce RAM'lerim sahte mi?

CPU: i5 12400F
Anakart: ASUS B660M-A D4
RAM: Kingston HyperX Fury HX432C16FB3/16

Dosya Ekleri

• Kingston.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 221744.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 221756.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 221946.png
    67,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı toplayalı 10 ay oldu maalesef alırken dikkat etmemişim. Peki sahte RAM olunca ne olur, yani aldığımdan beri bilgisayar mavi ekran falan hiç vermedi.

Bilgisayarımı toplayalı 10 ay oldu maalesef alırken dikkat etmemişim. Peki sahte RAM olunca ne olur, yani aldığımdan beri bilgisayar mavi ekran falan hiç vermedi.

Garantisi varsa gönderin değişim yapabilirler. Nereden aldınız? RAM'leri?

N11'den almıştım ama satıcıyı hatırlamıyorum. Hatta görselde Kingston Fury Beast RAM'ler gözüküyordu elime bunlar geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11'den almıştım ama satıcıyı hatırlamıyorum. Hatta görselde Kingston Fury Beast RAM'ler gözüküyordu elime bunlar geldi.

Siteyi kötülemek gibi olmasın da N11 popüler bu konularda. Bu RAM'i kullanırsan ne olur stabilite sorunu yaşayabilirsin, düşük performans alırsın mavi ekrana sebebiyet verir. Dediğim gibi garantiye gönderin onlar uğraşsın.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim ama maalesef RAM'leri gönderecek durumum yok. Umarım başkaları da benim gibi dolandırıcılığa uğramazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…