Kingston KC3000 1TB alınır mı?

Ezbere Samsung(980 Pro vb.) önerisi yapacak birisi gelmeden önce söyleyeyim. Hem dayanıklılık, hem de hız olarak bu fiyat bölgesinde daha iyisini bulamazsın. Para bulabilsem aynısını alacaktım ama bütçem kısıtlı ve şimdilik lükse kaçacağı için kaldı. Kasım ayı indirimlerinde 1900 lirayı görmüştü. Şu an en ucuz satan ve güvenilir satıcı olarak Garajonline üzerinde 2100 liradır ve alınabilir.

Bunun abisi Fury Renegade var. Birebir aynı kontrolcüsü mevcut. NAND yongaları da aynı gözüküyor. Kağıt üstünde aynı gibiler. Belki DRAM kapasiteleri farklı olabilir. Ancak Renegade için %25 daha fazla TBW garantisi var(800TBW vs 1000TBW). Ben şu an için fiyat farkına değer olmadığını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Alınır.


Amazon'dan almanı öneririm.


Fury modeli de var o 7300 okumaya sahip.
 
SSD'ye işletim sistemi kuracaksanız ve aynı zamanda render işleri ile uğraşıyorsanız bu model işinizi görür. Dram olan SSD'leri tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bunun dışında Samsung 980 Pro'yu da düşünebilirsiniz.
 
Gayet güzel alabilirsiniz. Fakat bu segment ssdler bu aralar hep 2000 civarına düşüyor. Aceleniz yoksa bekleyin öyle alın. Kc3000 980 pro ve kingston renegade.
 
Cevaplarınız için teşekkürlerimi sunuyorum sağ olun var olun.

Ezbere Samsung(980 Pro vb.) Önerisi yapacak birisi gelmeden önce söyleyeyim. Hem dayanıklılık, hem de hız olarak bu fiyat bölgesinde daha iyisini bulamazsın. Para bulabilsem aynısını alacaktım ama bütçem kısıtlı ve şimdilik lükse kaçacağı için kaldı. Kasım ayı indirimlerinde 1900 lirayı görmüştü. Şu an en ucuz satan ve güvenilir satıcı olarak Garajonline üzerinde 2100 liradır ve alınabilir.

Bunun abisi Fury renegade var. Birebir aynı kontrolcüsü mevcut. NAND yongaları da aynı gözüküyor. Kağıt üstünde aynı gibiler. Belki dram kapasiteleri farklı olabilir. Ancak renegade için %25 daha fazla TBW garantisi var(800TBW vs 1000TBW). Ben şu an için fiyat farkına değer olmadığını düşünüyorum.

Hocam yılbaşı yakın indirimleri beklemek daha doğru olur değil mi?
 
Son düzenleme:
Hocam yılbaşı yakın indirimleri beklemek daha doğru olur değil mi?
Yılbaşında indirim mi olur, bindirim mi olur bilemiyorum. Ne zaman alacağın sana kalmış.

Şu an için PCIe 4.0 x4 SSD çeşitlerinden Kingston'un burada ismi geçen iki modeli en iyi seçenekler olarak gözüküyor. İndirime girerse değerlendirilecek birkaç tane daha model çıkabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı