viper_codap
Yoctopat
- SSD veya HDD modeli
- adata legend 850 lite kingston kc3000 2TB
- Anakart
- asus tuf gaming b650m-e wifi
Kinsgton KC3000 SSD'nin 2 TB modelini almıştım bugün geldi. Bende daha önceden Adata Legend 850 Lite vardı. Anakartın PCI-e gen 5 slotunda o var şu an. Üstünde de ısı bloğu var. Anakartta da diğer PCI-e gen 4 slotu ekran kartının hemen altında kalıyor. Oraya SSD takabilmem için ekran kartını yerinden çıkarmam lazım o şekilde yani. Sorum şu, SSD'nin çalışırkenki (oyun yüklerken vs.) Sıcaklıkları normal mi? Adata SSD'nin yerine onu koymalı mıyım? Kingston'ın resmi sitesinde çalışma sıcaklığı 0°c~70°c olarak listelenmiş.
Ayrıca ilk takmaya çalışırken ısı bloğunu çıkarmaya çalıştım falan başaramadım, yapışkanlı sanırım. Güç uygulayarak çıkarmalı mıyım? Veya nasıl çıkarmalıyım ısı bloğunu?
Soldaki test az önce yaptım, sağdakini gelip taktıktan hemen sonra yaptım. Değerler arasında neden böyle bir fark var anlamadım açıkçası.
Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca ilk takmaya çalışırken ısı bloğunu çıkarmaya çalıştım falan başaramadım, yapışkanlı sanırım. Güç uygulayarak çıkarmalı mıyım? Veya nasıl çıkarmalıyım ısı bloğunu?
Soldaki test az önce yaptım, sağdakini gelip taktıktan hemen sonra yaptım. Değerler arasında neden böyle bir fark var anlamadım açıkçası.
Şimdiden teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: