Kingston KC3000 vs Renegade (1TB)

KC3000 ile aynı kontrolcü, aynı iç yapı, ve daha uzun ömürlü.

Bilgi kaynağı nedir uzun süredir bakıyorum hiçbir şekilde inceleme göremedim.

KC3000 alıyorum o zaman, Sinerji'den alacağım sahte falan çıkmaz değil mi?

Aldın mı eline ulaştıysa sence nasıldır tavsiye eder misin?

Son düzenleme:
Demek ki tam araştırmamışsın, zira 10 saniye sürecek yerde yazıyor her şeyi :D

Dikkatli bakmanı öneririm birisi Fury Renegade modeli bizim bahsettiğimiz Renegade modeli ikisi farklı modeller Fury olan model ile ilgili haklısın fakat bizim tartıştığımız düz Renegade modelinin ne hiçbir satıcısında yorum ne de YouTube'da videosu var. :D

Son düzenleme:
Hiçbir yerde inceleme ve yorumu yok çünkü sadece Türkiye'de bu isimle satılıyor.
Screenshot_20240908_142727_Chrome.jpg

Aynı SSD'ler.

Hiçbir yerde inceleme ve yorumu yok çünkü sadece Türkiye'de bu isimle satılıyor.
Eki Görüntüle 2305739
Aynı SSD'ler.
Burada QLC yazması dışında sorun yok. Ayrıca KC3000 ile Renegade arasındaki farkı neredeyse kimse hissedemez. Ben şahsen işimi şansa bırakmazdım. Fury'den Kingston'a çevirirken bir şeyini de değiştirmiş olabilirler ve yapmadıkları şey değil (bkz. KC3000). Halihazırda Renegade'e sahip olan biri olsaydı bakardık içinden ne geldiğine aslında. Bulursanız lütfen söyleyin, bilgilenelim.

Burada QLC yazması dışında sorun yok. Ayrıca KC3000 ile Renegade arasındaki farkı neredeyse kimse hissedemez. Ben şahsen işimi şansa bırakmazdım. Fury'den Kingston'a çevirirken bir şeyini de değiştirmiş olabilirler ve yapmadıkları şey değil (bkz. KC3000).
bilendenal.com kesinlikle güvenilir bir kaynak yani, kendi ürün kod çözücü sayfalarındaki duyuru daha güvensiz :D
IOPS değerleri ortada, MTBF değeri ortada, okuma-yazma hızları ortada, Kingston'un ürün portföyündeki QLC modeller ortada. QLC olup da bu hızlara çıkabilen gördüğüm tek kontrolcü MAP1602A, onu da ne Kingston, ne WD, ne de SanDisk hiçbir ürününde kullanmamış, zaten NV serisi hariç QLC NVMe'si yok Kingston'un.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı