Kingston KC3000 vs Renegade (1TB)

Evet, konuyu diğer takip eden üyelerimiz için bir güncelleme bırakayım Renegade ve Fury modellerinin aynı olduğuna dair "şaibeli olmayanından" bir bilgi:
Bilen bilmeyen herkese selamlar sevgiler, siz siz olun bilenden alın 😉
Gayet iyi, sorun yok. "Kesinlikle donanımsal olarak farklıdır" falan demedim ben hiçbir zaman. Sadece biraz daha temkinli yaklaşılması gerektiğini, biri alıp incelerse daha iyi olacağını söyledim. Zaten Techolay'da da öyle denmiş. Biz insanlara yardımcı olmak için buradayız, ezmek için değil. Mesajını alıntıladığın hoca da aynı şeyi söylemiş. :D
1726252680088.png

Son düzenleme:
Ben bizzat bilendenal ın kendisime sormuştum keza adamlar Kingston'un resmi satıcılarından Kingston Fury Renegade ürününde isim değişikliği yapip Renegade yapmış ismini sadece başka hiçbir fark yok hatta piyasada artik Fury Renegade SSD bile bulunmuyor zor (özellikle yüksek kapasitedekiler) bilendenaldan güvenle Kingston ürünleri alinabilir adamlar resmi satıcısı Kingston'un.

@The Man From E.A.R.T.H. Kanka komik bir şey varsa söyle beraber gülelim :)

@The Man From E.A.R.T.H. Hayir kaynagim Kingston'un kendi sitesi orada da urunlerin sayfalarina bakip nereden satin alinir seceneginden baktiginda veyahut Kingston'un nereden alinir kismina baktiginda bilendenal sitesini görebilirsin keza bu dedigimi Kingston'un kendisine sorarakta teyit edebilirsin satici ne kadar resmi satici olsa da ki her yer için geçerli bu sitelerindeki açıklamaların cogu yanlış oluyor sen kalkipda bilendenal ın sktesindeki aciklamaya özelliklere bakacak olursan ohho daha çok işin var senin dediklerimi Kingston'un kendisine sorarak teyit edebilirsin saygılar. Yorum görünmüyor ama ben epostadan görebiliyorum ona istinaden cevap yazdım.

Ek olarak Şuraya bırakıyorum linki dediğim gibi adamlar sitede bile ismini değiştirmiş Fury isimlendirmesini kaldirmişlar eski ismi olan Fury Renegade'in aynisi ürün birebir fotografta birebir kanitidi.

Kısacası sizin kaynağınız yanlış bilgi veriyor.

Buda ayrı bir ek

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-23-19-48-34-638_com.microsoft.office.outlook.jpg
    Screenshot_2024-12-23-19-48-34-638_com.microsoft.office.outlook.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 135
  • Screenshot_2024-12-23-23-24-42-222_com.microsoft.office.outlook.jpg
    Screenshot_2024-12-23-23-24-42-222_com.microsoft.office.outlook.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2024-12-23-23-27-31-001_com.microsoft.office.outlook.jpg
    Screenshot_2024-12-23-23-27-31-001_com.microsoft.office.outlook.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme: